Kom i biografen til halv pris!

Lækker i træningstøj!

Hvem elsker ikke at føle sig lækker? Ikke for dine veninder, din kærestes eller fremmedes skyld, men for DIN skyld! At hoppe i noget tøj hvor man bare føler; det spiller sgu!

Jeg er så heldig (og pænt stolt!) over at have et samarbejde med Hummel som jo er et dansk mærke med mange år på bagen. For at være helt ærlig havde jeg for bare 2 år siden aldrig skænket Hummel en tanke som noget jeg ville gå med. Jeg mener, lavede de ikke bare firkantede t-shirts til fodbold og håndbold?

Næh nej, Hummel er sgu blevet ret sexet på deres gamle dage! Jeg har fået tilsendt den nye efterårskollektion der kan købes på blandt andet Stylepit. Der er kommet mere fokus på lækkerhed i designet, der er flere frække detaljer og mønstre/farver til enhver smag. Dette er en anbefaling fra hjertet og det håber jeg kan mærkes. Lavede de noget hø ville jeg hverken selv gå i deres tøj eller skrive om det her. Troværdighed er vigtigt for mig. Læs mere om mine tanker om gaver og sponserede indlæg som blogger HER.

De sorte shorts som kan bruges til alt ligefra løb til styrketræning og til rengøring derhjemme finder du lige HER og den fine vinrøde stramme sag finder du HER

For mig betyder det noget at træningstøj både er funktionelt, føles rart med huden og sidder til uden at vise de deller på maven som vi alle ind i mellem er lidt træt af. Det smarte ved de nye toppe er, at de smyger sig til lige præcis din krop. Det vil sige, at du ikke får de uheldige buler på siden, at den kravler op mens du træner eller at du kampsveder efter to min fordi du ikke kan få vejret.

Noget endnu mere smart ved den nye efterårskollektion, LIVA, er, at den er antibakteriel. Det betyder, at alle styles er behandlet så svedlugt minimeres. Det er sgu da godt tænkt!

De fine shorts med mønster findes i to farver og kan købes HER. Toppen finder du HER

Jeg har faktisk både brugt de nye stramme toppe som træningstøj, hyggetøj herhjemme (jeg sagde jo de var behagelige) og endda også på en bytur hvor den sorte top fungerede som bodystocking i et par højtaljede shorts. Der er et diskret lille “hummel” nede i bunden, men det ses ikke hvis den puttes ned i et par shorts eller bukser.

Vil du have mere knald på farverne findes et ret labert sæt med neongule detaljer på både top og tights.

Er du blevet forelsket i mønsteret, men føler ikke lige for neonfarven, har de også lavet en udgave i sort/hvid af både toppen og buskerne.

Er du blevet fristet af Hummels nye stil, kan du se hele sortimentet på Stylepit hvis du mangler nyt træningstøj (gør man ikke altid det?).

Jeg vil også gerne høre hvad du går efter når du køber træningstøj?

Indlægget er sponseret af Hummel i form af træningstøj og indeholder affiliatelinks

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kom i biografen til halv pris!