10 ting jeg har lært af Smukfest 2015!

Morgenmad med sukkerfri knas!

“Morgenmad er dagens vigtigste måltid…” Du har hørt det ca 100 gange før og jeg tvivler stærkt på at det har ændret dine grundlæggende vaner. Er du typen der er sulten fra solen står op, spiser du garanteret altid en (stor) omgang morgenmad og er du typen helt uden sult før langt op af formiddagen, springer du nok den tunge havregrød øver.

Jeg er af den opfattelse at kroppen generelt er ret god til at sende signaler om behov, men at fornuften naturligvis bør guide den på vej. Alt efter tid, humør og sult, laver jeg forskellig morgenmad.

Når jeg skal lave en hurtig omgang morgenmad består den enten af min elskede havregrød, en frugtsalat med skyr og nødder eller et par skiver knækbrød med peanutbutter og et blodkogt æg. Her den anden dag blev det til en anden simpel, men lækker skål der smagte af sommer.

En portion neutral skyr toppes med grapefrugt (læs hvorfor det er smart at spise om morgenen lige HER) et æble og en håndfuld hjemmelavet sukkerfri knas. Jeg lavede min knas med morbær, figner og mandler, men den kan laves i et utal af varianter med lige netop dine yndlings sager. Opskriften finder du HER

Mangler du mere inspiration til sund og lækker morgenmad som ikke er den samme gamle omgang havregrød? Så klik HER

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 ting jeg har lært af Smukfest 2015!