Simpel sund dessert!

Skanderborg festival med Hummel Sport!

Nå, Danmarks såkaldt smukkeste festival… Skal vi lige se om det passer? Jeg er så heldig en kartoffel, at jeg i aften drager mod Skanderborg Festival sammen med et team fra Hummel. Jeg behøver vist ikke sige, at jeg glæder mig?

På smukfest skal jeg de næste 2 dage nyde solen, lytte til musik og stå i lækkert Hummel tøj og heppe på de mange teams af smukke festivalgæster som dyster i beach-håndbold turneringen Smukbold. De dyster både for at have det sjovt og bevæge sig på festivalen, men også for at støtte Smukfonden.

Festival er jo sjov og ballade, men der ligger også en alvor bag Smukbold turneringen. Alt overskud går nemlig til Smukfonden der arbejder for at støtte forskellige foreninger som blandt andet bekæmper ensomhed og støtter socialt udsatte i Danmark. Fonden støtter også i udlandet med initiativer i Kenya og Caribien, og driver en skole i Den Dominikanske Republik. Af samarbejdspartnere bag det her gode projekt er; SmukFest, Falke Laurits, Royal Unibrew og hummel.

Læs mere HER og se en video af Smukbold 2014. De glade festivalgæster dyster både mod hinanden og mod et kendishold, der i år blandt andet består af håndboldspilleren Lars Christiansen, bordtennisspilleren Michael Maze, motorkøreren Tom Kristensen og tv-værten Sisse Fisker.

Jeg får ikke penge for at skrive om festivalen, men har fået mine omkostninger betalt 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Simpel sund dessert!