Hvad har jeg lært af yoga og mindfulness?

Sund på festival?

Det evige spørgsmål; hvornår er man sund “nok”? Hvornår skal du mæske dig i chokolade og rødvin fordi det er “balance” i en hverdag der ellers er fyldt med kogt fisk og grønne bønner? Og hvornår bør du lige holde lidt igen med reference til præcis den samme “balance”.

Jeg synes egentlig at ordet balance er lidt ubrugeligt i sig selv. Jeg mener, hvad betyder det egentlig? Og hvem bestemmer hvornår balancen er opnået? Det bliver hurtigt et rodet regnestykke med broccoli og rittersport som er stressende fremfor beroligende i en verden hvor kost har en tendens til hurtigt at blive forvirrende nok i sig selv.

Mine sidste 2 dage er blevet brugt på Skanderborg festival sammen med Hummel og det har været fantastisk! Jeg har drukket noget der minder om 200 fadøl og virkelig haft det sjovt. Jeg har samtidig valgt at pakke en taske med en dåse tun i vand, en pose mandler, riskiks og Bodylabs Minimum proteinbarer.

Jeg valgte også at bestille en omgang havregryn med mælk til frokost fordi jeg ikke bryder mig om fastfood og min mave er ikke glad for hverken bagels, pasta eller sandwich. Nogle vil mene at det er alt for sundt og man bør gå “all in” når man er på festival. Andre vil mene jeg slet ikke har været sund nok fordi jeg har drukket (mange!) øl.

Jeg kunne skrive at det var min balance, men det gider jeg faktisk ikke. Jeg har jo bare spist og drukket hvad jeg følte var godt for mig.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Gode tanker om sundhed og sund mad 🙂 For mig er sundhed mental, fysisk og social velvære. så h en øl eller 2 og en plade rittersport med vennerne er for mig sundhed, hvis jeg har det socialt og mentalt godt <3
  forsat god smuk fest <3

  Din trofaste følger
  samantha
  http://www.samanthafotheringham.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for en helt fantastisk kommentar Samantha 😀 Så dejligt du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvad har jeg lært af yoga og mindfulness?