Den bedste fitnessblog?

Tro på dig selv! Ugens sunde citat #4

Alle har øv-dage ind i mellem. Hvor det hele føles tungt, træls og irriterende. De dage hvor du ikke føler dig på toppen, men egentlig ikke har en god grund.  Denne uges sunde citat handler om selvtillid og evnen til at sige; det hele går nok. Det lyder altid så let når andre beretter om hvordan de fandt troen på dem selv, fik mere selvtillid og nu kører med klatten. Det er altid sværere når det drejer sig om én selv.

Der er naturligvis forskel på om vi snakker helt grundlæggende problemer med selvværdet eller om det “bare” er selvtilliden der svigter når jobsamtalen venter eller festen i weekenden står på en stram kjole. Nogle gange skal der noget seriøst mentalt arbejde (eller professionel hjælp hvis du virkelig har det skidt) og andre gange skal man bare have et lille spark i numsen!

I går orkede jeg hverken træning, at skrive ansøgning til det studiejob jeg har i kikkerten eller noget andet. Jeg tog derfor min mest larmende top fra Hummel på og lod det mest larmende nummer fra mine altid yndlings feelgood gutter Nik og Jay brage ud i højtaleren.

Citatet er fra en oldie but goodie, nemlig fra Nik og Jay (oh yes) allerførste album. Det blev vist aldrig en single eller et hit, men som stor fan af de to herrer har jeg hørt den meget. Sangen hedder “Går for det” og jeg prøvede forgæves at finde den på youtube, men den burde ligge på Itunes, Spotify eller hvor du hører musik. Den er simpel, men fantastisk. Nogle hjælper hjælper det sgu at tænke; fuck alting og bare gå for det!

Læs sidste uges citat om trælse modeeksperter der mener, at kun tynde kvinder må gå i mavebluser. Forrige uge handlede også om overvægt, der var mobning af voksne i det offentlige rum i fokus, og det allerførste sunde citat handlede om balance i sundhed.

Jeg er ambassadør for Hummel og har fået den fine top i forbindelse med Smukfest 2015

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Den bedste fitnessblog?