5 fordomme om blondiner...

Vegetarisk tapas på 5 min!

Har du 5 min og en ovn? Så har jeg en idé til en hurtig omgang vegetarisk tapas – perfekt til en travl hverdagsaften! Det kræver såmænd bare at du har været en tur i supermarkedet eller måske har snydt lidt og fyldt din fryser…

Jeg har stort set altid grønne bønner i fryseren, da de både er skide sunde  og geniale til at hive frem på en aften hvor overskuddet til at stå i køkkenet er lig nul. Du kan nemlig altid lave en omgang bønnefritter! Du tager dine frosne bønner, lægger dem op på en bageplade, krydrer med salt/peber og eventuelt lidt olienolive og lader dem hygge sig i ovnen i 25-30 min ved 180 grader varmluft. Bum, så er der tilbehør!

Aftenens proteiner og fedt kom fra økologiske falafler købt i en færdig pakke fra Nutana som er ganske tilforladelige at spise ind i mellem, efter min mening. Jeg har forsøgt en enkelt gang at lave dem selv, men resultatet blev langt fra billedværdigt. Kulhydraterne kom fra endnu en skat gemt i fryseren; et par skiver økologisk speltbrød købt ved min yndlings øko-bager på Nørrebro. Brødet er ikke glutenfrit, men jeg eksperimenterer fortsat med kun at udelukke hvedemel og se hvordan min mave reagerer. Der kommer en update på brød-projektet snarest.

Har du ikke lyst til vegetarisk tapas eller får du gæster? Så har jeg tidligere lavet en guide til lækre tapas som nem og hyggelig gæstemad. Det indlæg finder du lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

5 fordomme om blondiner...