Eftermiddags snack med peanutbutter!

Vind en rejse for 2 til Thailand!

Jeg samler på minder. På billeder i mit hoved som jeg kan genkalde på en regnvåd tirsdag hvor kaffen er for lunken og bunken af vasketøj er for stor. De dage kan med et enkelt minde blive 100 gange bedre. Hvis jeg lukker øjnene i et splitsekund er jeg pludselig på en bjergtop i Canada ligesom sidste sommer eller på en trafikeret vej med en Sex and the City værdig cupcake i New York med min veninde (og perfekt kaffe i øvrigt) for 3 år siden.

Mærker du også rejselysten komme krybende og mangler du nye minder til samlingen? Måske er du også ved at være træt af den mildt sagt omskiftelige danske sommer? Lige nu kan du vinde en rejse i 14 dage til det fantastiske Thailand som jeg desværre aldrig selv har besøgt, men misundeligt har savlet over veninders feriebilleder. Du kan tage din kæreste eller bedste veninde under armen for rejsen er for 2 personer. Du vinder ved at tilmelde dig Sweet Deals nyhedsbrev lige HER – mere kræver det ikke!

Jeg er jo på SU og har derfor ikke aaaalt for mange penge at lægge til side hver måned. Samtidig elsker jeg at rejse og prioriterer oplevelser rigtig højt i mit budget. Det seneste år har jeg eksempelvis været i London og Paris. Sådanne oplevelser er selvsagt ikke gratis, så jeg er derfor også en stor tilbudsjæger og elsker alt hvad der minder om et godt tilbud!

Sweetdeal giver op til 70% rabat på rejser, oplevelser og fremtidige gode minder. Whats not to like? Jeg ville for eksempel gerne hoppe på denne her tur til Berlin med 33% rabat, men jeg er også virkelig inkarneret storbydame og elsker når der er sirener i baggrunden, høje huse at se på og restauranter fra alle verdenshjørner. Er du mere til strand og luksusliv, er der også en vanvittig lækker tur med All Inclusive til Sharm el-Sheikh med hele 43% rabat.

Meld dig til nyhedsbrevet lige HER og deltag i konkurrencen om rejsen til solrige Thailand for 2 personer

Indlægget er sponseret af Sweet Deal

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Eftermiddags snack med peanutbutter!