Morgenmad ala bananasplit!

10 beauty tips!

Et lidt atypisk, men forhåbentlig inspirerende indlæg om hvad du finder i mit beauty skab derhjemme. Jeg har fået et par spørgsmål til hvad jeg bruger i mit hår og til min hud, og svarene er desværre ikke ligeså glamourøse som jeg kunne ønske.

Sandheden er, at jeg aldrig har gået synderligt meget op i produkter. Bevares, jeg har et skab fyldt med sjove fejlkøb fra Matas, men jeg vender faktisk altid tilbage til de samme få, men gode og klassiske produkter til min hud og mit hår.

 1. Firming body oil fra African Botanics bruger jeg til mine ar. De har også olie til strækmærker. Det koster lidt, men er virkelig en investering værd hvis man har problemer med synlige skavanker i huden af den ene eller den anden art.
 2. ID hair laver rigtig gode produkter hvis du har krøller og/eller fald i håret. Denne Curly spray er fast inventar i min træningstaske eller weekendtaske hvis jeg er på farten. Den samler krøllerne fint, fedtet ikke og undgår krus i håret.
 3. Kokosolie er ligeledes genialt i dit hår, uanset strukturen af det. Det er en billig hårkur, der dufter skønt. Brug en smule i spidserne, enten natten over eller mens du tuller rundt derhjemme.
 4. Det danske mærke Beaute Pacifique laver de lækreste, omend lidt dyre, produkter til huden. Jeg sværgede længe til deres håndcreme og nu har jeg forelsket mig i denne body oil som fuldstændig har erstattet mine tidligere bodylotions. Den giver bare så lækker babyblød hud!
 5. Min ansigtsrutine hver aften har siden gymnasiet bestået af noget så simpelt som Dermas ansigtsrens, skintonic og fugtighedscreme. Ingen parfume eller parabener.
 6. Matas laver en helt fin ansigtsmaske som ikke koster alverden, men er rar at bruge hvis man føler huden lige træner til en dybere gang rens.
 7. Cosberg har lavet denne lækre creme som de hævder afhjælper “trætte ben”. Jeg bruger den på mine ar og arvæv omkring lår og hofter, og det virker ganske glimrende.
 8. Lipsyl. Intet fancy, koster en 10er, men det virker!
 9. Denne deo er desværre købt i Canada, men er fra mærket Secret og er den bedste deo jeg har prøvet. Efterlader ingen mærker i tøjet og dufter mildt, rent og lækkert.
 10. En rejsestørrelse håndcreme burde findes i alle håndtasker med det danske efterårsvejr i mente!

Produkterne 1,2 og 7 har jeg modtaget i en goodiebag i forbindelse med et blogevent.

Indlægget indeholder affiliatelinks

   

4 kommentarer

 • En silikone/parfume/alt-muligt-fri shampoo, en deo fra neutral og kokosolie er alt hvad jeg bruger. Kokosolie er fantastisk til alt og jeg bruger det som ansigtscreme, bodylotion, shaving gel, make up fjerner, læbepomade og meget andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Gud, jeg har da overset nogle anvendelsesmuligheder ved kokosolie! Og jeg troede endda jeg brugte det meget 😉 Tak for dine gode tips 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror lige jeg skal have afprøvet kokosolie i håret engang 🙂 Jeg er god til at bruge det i min morgenmad, men ikke i håret endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Prøv det! Du skal bare bruge en smule til spidserne, det virker super godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Morgenmad ala bananasplit!