Ny sund takeaway i København!

Ærligt og uden filter – Ugens sunde citat #8

Et ærligt indlæg uden filter. Findes de? Sikkert ikke. Vi kan alle godt lide at have et lyserødt filter af candyfloss henover både vores gode og dårlige dage. De “grimme” billeder vi lægger på nettet, er ikke grimme. Ordene er heller ikke kiksede på den ægte kiksede måde (hvor du bruger dagen i grimt nattøj med pletter på), men kiksede på den acceptable, lidt hollywood agtige måde, hvor det stadig er pænt og hyggeligt.

Men det her indlæg er ikke pænt eller hyggeligt. For det var min dag i går ikke. Jeg startede min morgen med at spise en håndfuld chokolade (rester fra dagen før), drikke en kop sort kaffe og tage en stærk smertestillende pille. Til frokost gentog jeg samme menu før jeg tog mig sammen til at lave rigtig mad.

Var det særlig sundt? Særlig konstruktivt? Nej, men det var sandheden.

Ugens sunde citat kommer fra en kvinde, der ikke er bange for at være ærlig på sociale medier. Nina skrev i går på sin Instagram om at blive hasteindlagt, være skide bange og rejse sig igen. Hun er for sej!

Nina har ret på så mange måder, at jeg har svært ved at formulere det. Livet kan smide alverdens lort i hovedet på dig og du kan ikke selv vælge hvordan eller hvornår det kommer. Vi vil allesammen gerne være super sunde, både fysisk og mentalt, men det er ikke altid, at alle planer lykkedes. Husk, du gør det bedste du kan!

Læs de tidligere ugers sunde citater HER

Har du nogensinde været helt ærlig på sociale medier?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Jens Rasmussen

  Ja det har jeg – da jeg gik ned med stress i efteråret 2014 – og min kæreste efterfølgende valgte at forlade mig i januar hejste jeg det hvide flag og fortalte om at jeg havde fået stress, depression og en masse andet. Blev mødt med kærlighed og forståelse heldigvis så lektien må være at være ærlig og sige tingene som de er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Jens 🙂 Det vil jeg faktisk give dig helt ret i. Møder man andre med åbenhed, får man generelt rigtig meget forståelse og støtte igen. Dejligt du også oplevede det sidste efterår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Ny sund takeaway i København!