Fra blondine til brunette...

Ambitioner vs talent – Ugens sunde citat #6

Jeg vil så gerne tro på, at du kan hvad du vil. At dine drømme kan blive til virkelighed, hvis du arbejder hårdt. The sky is the limit og alt det der.

Det hænger mest sammen med, at jeg hader tanken om, at vi alle skal være ens. At vi alle skal stræbe efter at leve vores liv på præcis samme måde, og ingen må stikke næsen for langt frem. Jeg får knopper af den tankegang! Selvfølgelig må du stikke næsen ligeså langt frem som du har lyst, bare du behandler andre ordenligt på din vej.

Men (der er altid et men) dine drømme bør hænge sammen med hvem du er. Er dine drømme meget langt fra dine naturlige evner, eller dine forudsætninger for at arbejde på dem, og er du ikke villig til at arbejde hårdt for at de lykkedes, sker der ikke noget.

For et par uger siden læste jeg en tankevækkende artikel, der nu bliver til ugens sunde citat, udtalt af Peter Lagermand i forbindelse med bodybuilding, men kan relateres til mange af livets aspekter. Han er en af mændene bag Loaded Gym, personlig træner og har stillet op til flere fitnesskonkurrencer. Titlen på artiklen, gav mig kuldegysninger. “Når ambitionerne er større end talentet”. Det fik mig til at tænke. Hvad nu hvis jeg er for ambitiøs på mine egne vegne?

Jeg skal ikke stille op i en fitnesskonkurrence. Den dør er lukket for mig. Det er ikke fordi jeg “ikke vil det nok” eller “ikke tror på mig selv”. Det er fordi min krop realistisk set ikke kan leve op til de strenge krav, som konkurrencen kræver. Jeg giver ikke op, jeg er realistisk. Min største drøm i livet er derimod, at jeg vil arbejde for en international organisation, der arbejder med menneskerettigheder. Er mine ambitioner for store til mit talent på det område? Er det urealistisk? Jeg håber det fandeme ikke.

Balancen mellem at turde at tro på sine drømme, og være realistisk overfor sig selv, den er sgu svær. Uanset hvad du vælger i hvilke sammenhænge; be awesome!

Læs de andre ugers sunde citater (som forhåbentlig sætter tanker i gang) lige HER

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Nej, selvfølgelig er dine ambitioner om et fremtidigt arbejde ikke for store til dit talent. Som i OVERHOVEDET ikke. Du er en intelligent, ambitiøs, flittig ung kvinde, og det der mål er absolut inden for rækkevidde! Så vidt jeg på nogen mulig måde kan se. Det med hofterne er en fysisk begrænsning, som du ikke rigtig kan flytte, selv om du gør, hvad der er menneskeligt muligt. Og det er også flot. Men dit andet mål – at arbejde med menneskerettigheder for en international organisation: selvfølgelig. Go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for din helt fantastiske kommentar Mette! Dine ord varmer helt ind i hjertet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Fra blondine til brunette...