Vegetarisk comfort food!

Bliver du snydt af før/efter billeder?

Det kan være helt vildt imponerende at se før/efter billedet på sociale medier. På før billedet ser manden eller kvinden grå, triste og slappe ud. På efter billedet er de sprudlende, øjnene lyser af glæde og deres kroppe strutter af sundhed. Men kan du altid regne med de fancy billeder du ser?

Nogle mennesker arbejder uden tvivl røv hamrende hårdt for deres før/efter resultater, og deres billeder oser af årevis med hårdt arbejde. Andre har bare skruet op for kontrasterne på deres mobil, suget maven ind og har fundet det rette lys.

Jeg er faldet over denne pudsige video fra Youtube, der ret tydeligt viser hvor nemt det er for helt normaltvægtige at fremhæve både deres mindre flatterende, og deres absolut bedste sider ved hjælp af små tricks.

Hvor stort et problem det er med før/efter billeder, vil jeg ikke udtale mig om. Jeg tror generelt at unge i dag vokser op i en tid hvor mediebilledet ER forskruet, men på den anden side ser jeg også flere og flere tendenser til, at det autentiske hyldes. Der kommer mere fokus på “rigtige” ambassadører for modemærker og ikke kun modeller (som naturligvis også har “rigtige” kroppe, blot med modelmål).

Jeg ser også de sociale medier, og bloggere, være meget opmærksomme på hvordan de fremstiller sig selv. Når det så er sagt, så er der også bare en rigtig stor industri i fx slankepiller. Så inden du bliver suget ind i et univers af smukke glansbilleder af mennesker med spændstige mavemuskler, der lover at du taber 5 kg på 5 dage, så hav photoshop i baghovedet. Der er meget billedmanipulation derude!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vegetarisk comfort food!