Sparetips til dit madbudget!

Dagens sunde madpakke #3

Jeg synes, det er hyggeligt at dele et billede af min madpakke nu hvor hverdagen er startet igen. Derfor er dagens sunde madpakke nu tilbage her på bloggen.

Madpakker kan være kedelige, men de kan også være et kærkomment afbræk i en lang dag. Jeg gider ærlig talt ikke bruge timevis i køkkenet på mine madpakker, men jeg vil gerne gøre en indsats for at give mig selv en dejlig oplevelse dagen efter. Mine madpakker består altid af kilder til fedt, protein og kulhydrat. Ellers har min krop ganske simpelt ikke energi til dagen. Og så smager sund mad bare bedre hvis man har kredset lidt om den…

Min madpakke bestod denne dag af rester fra aftensmaden dagen før, bestående af lækker kylling i sund marinade med ovnbagte porrer og grønne bønner. Det var ikke helt nok kulhydrater til at mætte min mave hele dagen, så jeg supplerede med et par skiver knækbrød og en lille tupperware med mandler. Det søde indslag kom fra et par nye rawbarer fra Karen Wolf (som jeg har fået tilsendt) med nogle lidt anderledes smagsvarianter end andre mærker jeg har set; baobab og ingefær, og gojibær og kakao. De er naturligt gluten og sukkerfri, giver rigtig god energi sidst på eftermiddagen og smager bare rigtig godt.

Mangler du flere tips til hverdagens madpakker, kan du læse mine 5 sunde tips til madpakken lige HER

Indlægget er sponseret i form af produkter

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sparetips til dit madbudget!