Find mig på Snapchat!

De bedste tips til sundt hår!

Vi vil allesammen gerne være hende, der lige tager hårelastikken ud, ryster hovedet og BUM; håret sidder som i en shampo reklame! Virkeligheden er nok nærmere den, for de fleste af os, at hårelastikken sidder fast i håret, der ender med at se tørt og kruset ud med det trælse “jeg har lige haft det opsat” look. Øv.

Jeg har altid elsket langt hår, men underligt nok ikke passet ret godt på mit eget. Jeg har farvet mit hår on/off i ca. 9 år og har haft det både lyst og mørkt – med varierende succes. Nu er jeg (næsten) voksen og fornuftig, og har efterhånden fået bygget nogle gode og nemmer vaner op, der både plejer og styrker mit hår – uden at tage særlig mange minutter af min dag. Jeg er nemlig ikke den mest tålmodige type…

Mine bedste tips til sundt hår…

Brug kokosolie i dine hårspidser! Til hverdag kan du bruge en ganske lille smule som du varmer lidt i håndfladerne, og derefter fordeler i spidserne. Skal dit hår have en mere kærlig behandling, kan du putte en god klat rundt i spidserne og sove med det natten over. Husk et håndklæde til hovedpuden, ellers dufter ALT af kokos næste morgen. Jeg taler af erfaring. Find kokosolie lige HER.

Gå til frisøren! Du kan i få tilfælde farve dit hår pænt med hjemmefarve, men det bliver altså hverken ligeså jævnt, holdbart eller lækkert at se på, som hvis du tager den lange tur til frisøren. Jeg har selv prøvet hjemmefarve, men sværger nu til frisørfarve. Det har både gjort mit hår sundere, og resulteret i færre skænderier med stakkels veninder over en mislykkedes omgang lyse striber. Win win. Læs hvordan jeg gik fra blondine til brunette lige HER.

Vask dit hår 2 gange! Dette tip har jeg fået ved mit seneste frisørbesøg og det giver faktisk rigtig god mening. Første hårvask renser, den næste plejer. Du behøver til gengæld ikke vaske dit hår mere end ca. 3 gange om ugen. Brug gerne en plejende shampo hvis du tidligere har været lidt strid ved dit hår, eksempelvis denne sag til skadet hår eller denne shampo til farvet hår. Jeg bruger selv shampo og balsam i den lidt billigere ende, og betaler mere for en god hårkur. Investeringen i få, men gode produkter kan som regel svare sig i det lange løb, selvom det kan føles uretfærdigt at betale en halv arm for hårprodukter.

Klip dit hår regelmæssigt. Nej, du får IKKE langt og smukt hår af ikke at klippe det. Få det overstået, græd lidt over dine mistede spidser og nyd derefter at dit hår rent faktisk føles som hår og ikke slidt hø.

Du behøver ikke bruge en hårkur mere end 1 gang om ugen, og de fleste af de gode mærker, holder rigtig længe, så find kortet frem og køb en god kur, der passer til dit hår. Du kan finde gode hårkure til skadet hår HER, farvet hår HER eller fint hår HER.

Undgå at bruge hårelastikker med metalspænder. De slider unødvendigt meget på dit hår, og elastikker uden metal koster præcis det samme.

Det var mine bedste tips.

Har du selv gjort dig gode erfaringer i jagten på sundt hår?

 Indlægget indeholder affiliatelinks

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Find mig på Snapchat!