De bedste tips til sundt hår!

Er sixpack lig med sundhed?

Den berømte sixpack flashes efterhånden mere på sociale medier end skyr, som ellers har været det foretrukne sundhedsprodukt længe.

Der er mange gode råd til hvordan du får en flad mave, bare tag et hvilket som helst dameblad og slå op. Der findes ligeså mange gode råd til hvordan du får synlige mavemuskler, men de er ikke alle lige gode…

For det første, er vi mennesker altså forskellige (og heldigvis for det). Nogle har langt lettere ved at få synlige mavemuskler og andre kan være nok så langt nede i fedtprocent uden at deres mavemuskulatur træder frem.

Men kan man overhovedet sætte lighedstegn mellem sixpack og sundhed?

Jeg har skrevet en lille artikel til Ungunivers om hele humlen mellem sixpack og sundhed. Læs med HER.

I foråret deltog jeg i kampagnen #fitwithoutabs med en række seje kvinder der, ligesom mig, træner, men ikke kan fremvise en synlig sixpack. Gense vores billeder HER

Der er nemlig mange måder at være både sund og trænet på!

Vi lavede også en video, i samarbejde med Bodylab, hvor vi talte om projektet. Se vores behind the scenes video herunder.

Det betyder meget for mig at formidle et forskelligartet syn på sundhed. Sundhed er nemlig mange ting og kan langt fra koges ned til en sixpack.

Husk du kan stemme på mig som årets fitnessblog til Blogprisen 2015.

Du stemmer lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

De bedste tips til sundt hår!