Sund morgenmad - uden sødemidler!

Fra blondine til brunette…

Som langt de fleste unge kvinder, har jeg haft utallige hårkriser.. Siden jeg som teenager panikkede over dårlig hjemmefarve (halløj tis-gule striber) og til jeg som voksen fik det klippet aaalt for kort hos en ellers dygtig frisør. Mon ikke vi alle har prøvet det?

Mit typiske dilemma har været… Skal jeg være blondine, brunette eller et sted midt imellem? Jeg har faktisk haft store set de fleste hårfarver lige fra helt lyst til helt mørkt, lidt rødligt (uheldig episode) og lysebrunt. De sidste mange år har jeg været rigtig glad for det lyse, men ikke platinblonde, look.

Desværre er lyse striber bare ikke særlig sundt for håret. Uanset hvor mange hårkure og diverse varmebehandlende cremer du putter i, vil dit hår på et tidspunkt sige fra. Jeg har givetvis ikke været ret god til at pleje mit hår rigtigt, og det var ærlig talt ved at være kriminelt at gå rundt med SÅ spaltede spidser og SÅ store udgroninger…

Min søde veninde Mette anbefalede mig hendes frisør, Niveau på Frederiksberg, hvor den meget kompetente frisør Dan, tog mig under hans kyndige behandling i går. Resultatet er jeg mere end tilfreds med! Jeg fik klippet mine spaltede spidser, fik 3 forskellige nuancer brune striber og en omgang behandling med Olaplex for at reparere håret i dybden. Mit hår er nu langt sundere og mere naturligt at se på, synes jeg selv.

Går du med tanker om at skifte hårfarve, kan jeg kun anbefale at du går til en frisør. Forsøg dig IKKE med hjemmefarve, det kan næsten kun gå galt. Tro mig, jeg har været der. Mange gange. Og det bliver aldrig pænt eller særlig sundt for dit hår…

Har du haft sjove hårkriser?

Indlægget er IKKE sponseret

bloglovin_annawarrington
   

16 kommentarer

 • Nina

  Guuuud hvor det klæder dig søde Anna! Jeg havde i mange år også lyst hår (farvet) men netop pga risikoen for ødelagt hår, altid spaltede spidser osv vægte jeg faktisk for små 3 år siden at suge helt stop til farve og har siden ladet mit hår gro ud hvilket har været sen allerbedste beslutning da mit hår er blevet mega sundt! Får det klippet hver 3.-4. Måned og plejer det med olie og Kure

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Nina 😀 Hvor er det vildt du har kunne holde fast i beslutningen om at lade det gro ud! Det er virkelig sejt! Og garanteret super sundt for håret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke da en god veninde du har var 😉

  ej jeg har sagt det mange gange, MEN HOLD KÆFT HVOR ER DET FLOT TIL DIG 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ja, det er en super sød veninde at dele ud af hendes tips 😀 Taaak smukke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  SÅ fint til dig! 🙂 D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Ej hvor det dog klæder dig, Anna!
  – og tak for en skøn blog, den ligger i min topliste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er du sød Nicoline, det er jeg virkelig glad for 😀 Jeg er også selv rigtig glad for håret, det var så dejligt med en forandring 🙂 Hav en dejlig weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg farver mit hår lyst med gør-det-selv-hårfarve, og folk tror, det er naturligt. Jeg tror måske bare, det handler om at købe den rigtige? 🙂
  Når det så er sagt, er dit resultat hos frisøren godt nok blevet lækkert! Det er virkelig en hårfarve der klæder dig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ja, det kan du have ret i Michelle, det er måske bare mig der har været uheldig og/eller udvidende omkring hvad der var godt at købe. Super fedt at du får et lækkert resultat, hold fast i det mærke du bruger 🙂 Tak for de fine ord, jeg er også rigtig glad for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor det klæder dig sindssygt godt! Det resultat kan du godt være glad ved 🙂 <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Cecilie! 😀 Det er jeg også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hold op, det klæder dig godt! 🙂 Det ser meget mere naturligt ud til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak Julie! 😀 Jeg synes også selv, at det ser mere naturligt og sundt ud nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er dine fine briller fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sund morgenmad - uden sødemidler!