Indisk kylling med krydrede ris og sprød salat!

Har du haft en god weekend?

Mandag morgen har igen banket på, kaffen er hældt op i de fleste krus og humøret er sikkert dalet et par grader for de flestes vedkommende. Mandag er jo notorisk en dag vi alle elsker at hade, selvom den stædigt insisterer på at ankomme hver uge.

Mandag er, udover brok, også typisk anvendt til “en frisk start” og jeg gad godt vide det samlede antal slankekure, der er startet på mandage i årenes løb. Mit gæt er flere millioner… Men hvorfor ikke i stedet bruge mandag til at se lidt tilbage på weekenden? Har du haft en dårlig weekend, så er en ny uge startet og du kan se fremad. Har du derimod haft en god weekend, kan du bruge minutterne over mandagens morgenkaffe til at mindes de gode timer og blive i godt humør til ugen. Husk; godt humør smitter!

Jeg har haft en dejlig weekend med familien i Jylland. Fredag aften spiste vi lækker indisk kylling, gik en tur ned til vandet, og så lidt af Vild med Dans sammen med resten af Danmark. Lørdag var en anledning til at finde det fine tøj frem, da mine forældre havde kobberbryllup. Det blev fejret med dejlig mad, god rødvin, søde mennesker og masser af solskin.

Har du haft en god weekend?

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Indisk kylling med krydrede ris og sprød salat!