Vegetar eller ej?

Jeg flasher min mave…

Jeg har altid hadet min mave. Den har altid været lidt for blød, stor eller bare underligt formet. De tanker vi går rundt og har om os selv, de kan altså være farlige! Jeg har for eksempel altid sagt til mig selv, at min mave så helt forkert ud. Hvad sker der så når jeg kigger på den? Jamen, så ser den da netop forkert ud!

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste kvinde med underlige idéer om kroppen. Nogle hader deres lår, selvom andre synes de ser helt fine ud, og andre hader deres arme så meget, at de ikke vil gå med korte ærmer selvom det (for en gangs skyld) er 25 grader i Danmark.

Vi kommer sjældent særlig langt med de underlige kropskomplekser. Naturligvis kan du tabe dig, træne og spise sundt. Det hjælper sikkert altsammen. Men er problemet egentlig den delle på maven? Eller sidder problemet måske nærmere i hovedet?

Det er så let at skrive og langt sværere at efterleve, men accept af sin egen krop og positive samtaler med og om din egen krop, er bare skide vigtigt. Du er født med én krop. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at behandle den krop rigtig pænt og i øvrigt også tale pænt til den.

Jeg flasher i dag min mave på Instagram i anledning af, at min sponsor Bodylab har spændende nyheder i ærmet. De lancerer et nyt produkt på onsdag d 30/9 og jeg GLÆDER mig til både selv at smage, men også at dele nyheden med jer!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vegetar eller ej?