5 grunde til at tage i svømmehallen!

Mine ar er smukke! #SmukSomJegEr

Dårlig selvtillid, masser af slankekure og negative samtaler med dig selv foran spejlet hver dag. Det er hverdagen for rigtig mange danske kvinder og piger. Din krop bliver din fjende, fremfor din samarbejdspartner, og glæden forsvinder fra hverdagen.

Er det mediernes skyld? Det er en lang og kompliceret debat. De sociale medier kan til dels være en del af problemet, men heldigvis kan de også ind i mellem være en del af løsningen.

Sangerinden Stine Bramsen, hende fra Alphabeat, har startet den sejeste kampagne Instagram. Med hendes hashtag #SmukSomJegEr har hun opfordret danske kvinder, kendte som ukendte, til at tage et billede med deres “uperfekte” dele af deres krop og hvorfor de er smukke – lige præcis som de ser ud. Læs mere om kampagnen HER

Jeg blev opfordret af sejeste Fie til at være med. Hun har lige uploadet stærke billeder af hendes mange ar som følge af flere operationer efter hendes enorme vægttab. Læs hendes indlæg HER.

For et år siden skrev jeg her på bloggen “mine ar er en del af mig” og har siden ikke rigtig snakket om dem. For de er nemlig bare en del af mig. Jeg har 4 lange ar på hofter, lår og ryg. Nogle af dem bliver pænere med årerne og andre har været åbnet flere gange, og bliver aldrig særlig æstetisk flotte. Og det er helt okay.

Vil du være med til at støtte denne kampagne, så hop ind på Instagram og upload et billede af dig selv med dine skæve tæer, din sjove tand, lille næse eller hvad du nu selv tidligere har været usikker over. #SmukSomJegER

   

2 kommentarer

 • Skønt indlæg! Det er så vigtigt at få skabt en opfattelse bland os unge om hvor vigtig det er at være tilfreds min sig selv og sin krop. Og det er ikke kun piger, men kæreste har også ar ned langs hoften efter en hoftesygdom. Efter så mange år gemmer han dem stadig væk og bryder sig ikke om at tale om dem. Det er synd og dt er godt at nogle gør opmærksom på problemet, og tør sige noget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Du har en rigtig god pointe, det rammer bestemt også mænd! Jeg håber din kæreste får det bedre med sine ar med tiden 🙂 Og tak for de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

5 grunde til at tage i svømmehallen!