Hemmeligheden bag vægttab #4

Ny sund takeaway i København!

Her kommer en lækker nyhed hvis du er sulten på farten! Den tidligere Bodyfitnessatlet og overall mega seje kvinde Cecilie Lind har nemlig åbnet et nyt takeaway-sted i indre København, nærmere bestemt i Magasin!

The Protein Kitchen laver friske, sunde og lækre retter som du kan tage med under armen, når kroppen savner næring. De laver alt fra hjemmebagte proteinpandekager, sprøde salater med oksekød eller kylling til glutenreducerede sandwich. Det er lidt i den dyre ende, hvad jeg kunne ud fra menukortet, men er til gengæld lavet af friske, rene råvarer og med nøje planlagt næringsindhold. Pengene værd, hvis du spørger mig.

Min frokost i går blev sponseret af Proteinkitchen i forbindelse med lanceringen, men jeg har ikke fået betaling for at skrive om dem.

Det er forskelligt hvad vi hver især lægger vægt på, når vi køber takeaway. Nogle vil gerne have det billigt, andre vil gerne have det smager fantastisk og mange går udelukkende efter en høj sundhedsværdi i maden.

Personligt hilser jeg alle nye tiltag i velkommen, og bliver glad hver eneste gang, der kommer fokus på sund mad på farten. Nu er jeg på SU og spiser derfor ikke så tit ude, men når jeg gør, vil jeg gerne have noget der både er sundt og lækkert. Prisen har betydning, men er ikke altafgørende for mig, så hellere spise en madpakke en dag mere og få noget ordenligt når det skal være takeaway.

Læs min guide til sund takeaway i København HER

Hvad lægger du vægt på, når du køber mad ude?

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hemmeligheden bag vægttab #4