Proteingrød med sukkerfri hindbærsovs!

Nyhed: Lowcarb cookiedough proteinbar!

Hvis du er en slikmund ligesom mig, så er denne her nyhed virkelig noget for dig!

Bodylab har nemlig i dag lanceret den nyhed som jeg (og min bare mave) teasede med i dette indlæg. De har været en tur i laboratoriet, eller hvor de nu laver den slags, og har udarbejdet 2 nye varianter til deres serie med lowcarb proteinbarer.

Indlægget er sponseret i form af produkter og indeholder affiliatelinks

De to nye varianter er… trommehvirvel… cookiedough og chunky chokolate! Jeg tror faktisk, jeg savlede en lille smule henover tastaturet, da jeg læste det første gang. En proteinbar med 20 gram protein, 1,3 gram sukkerarter og 191 kalorier med smag af noget nær det lækreste i verden? Pænt ja tak!

Jeg har desværre ikke selv smagt de nye barer endnu (indset selv meget trist smiley her), da jeg jo har gang i et projekt #stramifarsen med Kira Eggers (læs mere HER) og eftersom vi arbejder meget intenst mod et mål om under 2 uger, er der ikke lige plads til slinger i valsen. Det betyder naturligvis, at når vores photoshoot er overstået, må jeg spise dobbelt så mange cookiedough proteinbarer, gør det ikke?

Proteinbarer er naturligvis ikke en mirakelløsning til en sundere krop, men kan være et glimrende alternativ til traditionelle søde sager, efter min mening. De bør spises som en ekstra lækker snack, der forsøder en grå tirsdag eller gør en festlig fredagsfilm endnu bedre!

Du får lige nu en hel kasse minimum deluxe proteinbarer, 12 stk, for 149 kr. Det tilbud finder du lige HER

Har du smagt dem? Eller spiser du slet ikke proteinbarer?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Proteingrød med sukkerfri hindbærsovs!