Stram i farsen #1

Proteingrød med sukkerfri hindbærsovs!

Den helt perfekte morgen starter for mig med god tid, en lækker morgenmad og en god kop kaffe. Jeg er ikke god til at løbe ud af døren et kvarter efter vækkeuret har ringet, det stresser mit hoved og min krop. Så hellere stå lidt før op.

Min morgen startede i dag med en portion lækker proteingrød, lavet på glutenfri havregryn, vand og lidt sødemiddel. Jeg starter altid med at koge grynene i vand, skruer ned for varmen og så tilsætter jeg æggehvider under omrøring. Derefter får det et skud sødemiddel og lidt kanel, hvorefter jeg lader grøden stå og trække i en 5 minutters tid – typisk mens jeg selv lægger mascara.

Den lækre hindbærsovs på toppen, tager 2 min. Du tager bare frosne hindbær, hælder kogende vand henover dem. Lader dem stå i et par minutter og hælder vandet fra. Mos dem let med en gaffel eller bagsiden af en ske, tilsæt lidt vaniljekorn og hæld over din skyr, morgengrød eller hvad du nu har til morgenmad.

Jeg spiste min varme grød med min mormors sølvbestik, en kop kulsort kaffe og nød at solen faktisk skinnede lidt ind af mine vinduer, selvom kulden efterhånden begynder at bide bare en smule i kinderne på cykelturen til uni. Det er ved at blive rigtig efterår.

Jeg er ikke det gladeste menneske, når vintermørket begynder at nærme sig. Det afslørede jeg i dette indlæg, da jeg har på fornemmelsen af, at mange elsker efteråret? Det gør jeg ikke, men jeg prøver. Det ER jo hyggeligt at tænde stearinlys, finde de varme trøjer frem og finde hyggen hjemme i stuerne. For eksempel ved at stå bare et kvarter før op og sætte noget dejlig musik på fra morgenstuden. Som sagt; jeg prøver.

Bliver din grød altid helt vandet, klumpet eller brænder den ofte på? Læs også min guide til den perfekte proteingrød HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Stram i farsen #1