Vind beauty lækkerier fra Origins!

Spis mere peanubutter! Ugens sunde citat #7

Det er fredag, weekenden står for døren og Ugens sunde citat bliver i den lette genre i denne omgang. Det handler nemlig ikke om overvægt, ambitioner eller bodyshaming, men om noget så lækkert som peanutbutter!

Den gudeskønne spise som nogle af os elsker at få sneget ind i så mange måltider som muligt, men som andre ikke kan fordrage. Jeg kender flere, der synes, peanutbutter klistrer og er irriterende. Jeg forstår ikke deres prioriteringer i livet….

Jeg spiser allerhelst en økologisk variant hvor ingredienserne hedder; jordnødder og en smule salt. Ikke så meget pis. Jeg bryder mig ikke om alverdens underlige mærker med mere end 10 ingredienser. Hvorfor ødelægge noget som naturen HAR lavet helt perfekt?

Når det så er sagt, elsker jeg jo også smagen af peanutbutter. Derfor gnasker jeg gerne diverse barer, kager osv. som smager af peanuts. I dag har jeg eksempelvis forsødet min læsning til studiet med en lækker lowcarb bar fra Bodylab med smag af chokolade og… ja, rigtig gættet; peanutbutter! Minimumbaren smager helt genialt, giver fornemmelsen af noget sødt og lækkert, men mætter samtidig dejligt.

Citatet er fundet blandt en ret underholdende liste med tegn på, du er afhængig af peanutbutter… Læs hele listen HER og læs tidligere ugers sunde citater lige HER.

Mangler du endnu flere jordnødder i dit liv, lancerer Bodylab et nyt og lovende produkt, der er lavet på jordnødder. De har simpelthen fundet på at koldpresse nødderne for olie, reducere mængden af fedt og derefter fintmale dem i et produkt de kalder powered peanutbutter. Det er peanutbutter pulver, uden tilsat sødning, som kan anvendes i pandekager, kager, shakes eller som topping på morgenmad. Jeg har ikke selv smagt peanutbutterpulveret endnu, men føler at mit peanutbutter hjerte bliver nødt til at prøve! Du finder det online HER.

Og så har jeg i øvrigt set på Instagram at der findes oreos med peanutbutterfyld. Dem må jeg derimod nok hellere lade vær med at prøvesmage, det kunne ende helt galt…

Indlægget er sponseret af Bodylab i form af produkter og indeholder affiliatelinks 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vind beauty lækkerier fra Origins!