Mormors hjemmelavede æblemos!

Vegetar eller ej?

Det er vist tid til en lille status på det med kød. Jeg flirtede lidt med vegetarisme i dette indlæg, hvor jeg stillede spørgsmålstegn ved, om jeg mon kunne blive vegetar igen. Det er nu nogle uger siden og jeg har haft tid til at tænke…

Er denne saftige bøf til mig, eller vil jeg droppe animalske produkter?

Svaret er, at jeg ikke har planer om at blive vegetar igen. Men jeg har fået øjnene op for vegetariske retter, og har ingen intention om at indtage kød hver dag. Kød falder mig ikke naturligt at spise, men jeg har også den opfattelse, at kød indeholder god næring for min krop (det er helt ok at være uenig her).

Jeg vil derfor fortsat spise både fisk, kylling og til dels også rødt kød, men ikke dagligt. Det er vigtigt for mig, at det er kød af god kvalitet, så jeg er den ivrigste tilbudsjæger lige for tiden. Og det er heldigvis muligt at finde lækkert kød til SU-venlige priser, hvis man leder lidt. Typisk køber jeg tilbudskød i større portioner, fryser ned eller laver i mindre portioner efter tilberedning. Den indre mormor lever!

Nogle dage står der altså kød på menuen i mit lille hjem, og andre dage står den på grønt, falafler, kikærter og linser.

Mangler du inspiration til grønnere retter? Jeg har blandt andet lavet en vegetarisk madpakke HER, en lækker vegetarisk frokost HER og fyret op for nogle nemme vgetariske tapas HER.

Spiser du kød?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mormors hjemmelavede æblemos!