Er Bridget Jones tyk?

Behind the scenes til photoshoot!

De mange sommerfugle, der stædigt svævede rundt i min mave tidligt onsdag morgen, var aldeles ubegrundede.

Mit photoshoot gik overraskende godt. Jeg var fuldt ud afslappet og tryg ved både fotografen og stylisten selskab, og vi fik skabt et rigtig godt look som både passede til mine personlige grænser (jeg er IKKE pin-up model) og det look som kunden gerne ville have.

Paradoksalt nok kan det være et boost på selvtillidskontoen, at få taget billeder når man er sårbar uden alt for meget tøj. Nu har jeg prøvet det et par gange og det har hver gang været en rigtig god oplevelse. Jeg kan faktisk anbefale alle kvinder (og mænd for den sags skyld) at få taget nogle lækre billeder af dem selv.

Dit kropskompleks er garanteret slet ikke så slemt som du selv tror! Og hvis alt fejler.. Så tag det hele med et kæmpe smil!

Jeg glæder mig helt vildt til at se de færdige billeder om et par uger og dele dem herinde. Det er grænseoverskridende at sige ja til sådan noget her, men jeg tror, det er sundt at udfordre sig selv. Så længe man har sin egen mavefornemmelse med i tasken, så er det kun skønt at få en masse forskellige oplevelser.

Tak til fotograf Christine Bode og stylist Karina fra Stylissimo på Frederiksberg.

Kalenderen udkommer her senere på efteråret for cykelpartner.dk

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er Bridget Jones tyk?