Italienske kødboller med hjemmelavet tomatsovs!

Brunch pandekager med chia frø og chokolade!

Skal du lave brunch til en du holder af her i weekenden? Eller måske forkæle dig selv med en lækker brunch i anledningen af weekenden? Så har jeg en lækker opskrift til dig!

Der findes jo et utal af opskrifter på sunde pandekager, men denne er en smule anderledes. Den indeholder proteinrige ingredienser såsom æg, hytteost og proteinpulver, men har også en ny og magisk lille ingrediens; chia frø. De små frø er super rige på Omega-3 fedtsyrer og har et højt fiberindhold. De smager ikke af det store, men giver et dejligt knas til nogle tykke, luftige pandekager.

Indlægget er sponseret af Bodylab og indeholder affiliatelinks

Opskrift til 2 personer:

  • 1 æg
  • 100 gram hytteost
  • 1 sccop proteinpulver med chokolade (jeg brugte double chocolate fra Bodylab)
  • 50 gram havregryn
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk chia frø (jeg brugte økologiske chia frø fra Bodylab)

Du starter med at blende dine havregryn til mel. Herefter blender du hytteost og æg (efter lige at have skyllet blenderen) for at få de små klumper ud af hytteosten. Bland nu masse med hytteost og æg sammen med de blendede havregryn og tilføj salt, bagepulver og chokolade proteinpulver. Tilsæt til sidst dine chiafrø og mælk. Rør dejen godt sammen og lad den stå og trække i ca. 15 min. Chia frø binder væske, så vent med at vurdere dejens tykkelse til efter et kvarters tid.

Bag dine pandekager på en varm pande i det fedtstof du foretrækker. Jeg bager altid i kokosolie, hvilket både er for smagen og for næringens skyld.

Pandekagerne bliver små og tykke, da det er sådan jeg selv bedst kan li mine brunchpandekager. Du kan eksperimentere med en lidt vådere dej og bage dem lidt tyndere hvis du har lyst.

Og de bliver bestemt ikke dårligere af at få et skud sukkerfri chokoladesovs

Mmm… søndag!

Mangler du mere inspiration til brunch? Læs med HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Italienske kødboller med hjemmelavet tomatsovs!