En presset dame...

Dagens sunde madpakke #4

Åh, madpakker.. Så skal vi til det igen. Hver eneste gang mandag morgen viser sit grimme fine ansigt frem igen, skal de smøres, pakkes og gøres klar til hverdagen. Jeg har faktisk aldrig været helt så sur på madpakker som jeg fornemmer, mange andre er? De har i min barndom altid været fyldt med små, hyggelige snacks fra min mor og jeg husker meget få tilfælde af lugtende makrelmadder i skoletasken.

Som voksen spiser jeg meget sjældent den klassiske “brød med pålæg” madpakke, da min mave bare ikke er særlig glad for brød. I starten var det svært, men langsomt vænnede jeg mig til nye måder at spise på – stærkt inspireret af hele fitnessverden.

Pludselig var/er det helt normalt at spise kold aftensmad af tupperware og jeg tænker ærlig talt næsten ikke over mine madpakker mere. De sunde madpakker er hverken svære at planlægge eller lave for mig, og de smager faktisk også altid ganske fint. Win win i min verden!

Projekt stram i farsen giver mig knap så mange muligheder som sædvanligt, men det er helt okay. Jeg er vant til at tænke relativt kreativt med min mad og har før spist efter en kostplan.

Dagens sunde madpakke består i dag af kylling på en bund af grøntsager, flere grønne grøntsager ved siden af, riskiks og min ultimativt yndlingsspise; peanutbutter! Denne madpakke er naturligvis ikke særlig stor, men jeg har sjældent undervisning ret længe af gangen på studiet og selv hvis jeg sidder på læsesal derefter. er det ikke mange timer jeg er afsted om mandagen. Ellers havde jeg haft mere mad med.

Hvordan kan du gøre dine madpakker mere spændende? Prøv med ganske få tiltag såsom friske krydderurter ovenpå dine rester. Kød og grønt, som spises koldt, smager bare en tand bedre med frisk persille eller basilikum ovenpå. Du kan også prøve diverse former for salsa, guacemole, skyrdressing eller karrypaste hvis du gerne vil have mere smag ind i dine retter.

Du kan også acceptere, at kød, grønt og ris/søde kartofler fra en tupperware bare aldrig kommer til at smage helt ligeså godt som en frisklavet sandwich fra bageren. Til gengæld er det langt sundere for din krop på hverdagsbasis at indtage hjemmelavede madpakker med masser af næring!

Læs om flere sunde madpakker HER, HER og HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

En presset dame...