Skyr vs. Græsk yoghurt

Fucking stolt!

Må man skrive fucking på en blog? Ja, når det er din egen, så må du godt! Jeg er nemlig FUCKING stolt her til eftermiddag! Min skønne lille blog kom nemlig på en 3. plads til årets fitnessblog 2015.

En 3. plads er naturligvis langt fra en 1. plads og normalt vil jeg da også gerne være den bedste, men jeg kan ærlig talt godt forstå stemmernes fordeling og jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville ligge så højt oppe. Mette Lyngholm har hevet en utrolig velfortjent sejr hjem og sejeste Sofia Saidana er på 2. pladsen. Det er virkelig godt selskab at være i, synes jeg!

Mit tøj er sponseret af Hummel og indlægget indeholder affiliatelinks

Mine fine tights med mønster er fra Hummel og kan findes til 300 kr. lige HER og min sportsbh finder du til 239 kr. i flere farver og mønstre HER. En helt sort version finder du til 199 kr. HER

Jeg vil gerne sige tak til alle, der klikker sig her forbi og læser mine indlæg. Det er virkelig skønt at have en hobby som jeg elsker! Jeg elsker at tage billeder, udvikle opskrifter, sætte ord på mine tanker og dele mine op og ned ture herinde. Bloggen er mit eget lille univers, som jeg både er rigtig stolt af, og meget taknemmelig over.

Det er nemlig helt okay at være stolt af sig selv, uanset hvor stor eller lille en ting, som andre måske synes det er.

Find mindst én ting i dag som du er stolt af – du fortjener det!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Skyr vs. Græsk yoghurt