Den perfekte kvindekrop - verden over!

Hvad gør du ved lækkersulten?

Du kender den godt. Den kommer gerne på uanmeldt besøg, men kan også sagtens være hjerteligt velkommen med en invitation. Det sker som regel lørdag aften, hvor der skal hygges med gode film og dyner i sofaen. Det er super hyggeligt når du selv har inviteret den, men knap så fedt når den insisterer på at besøge dig mandag eftermiddag, hvor du har travlt på farten. Ved du hvad jeg snakker om?

Lækkersulten naturligvis! Cravings, den søde tand, sulten for sjov. Kært barn har mange navne, men vi kender den alle. Den der lyst til at hyggespise fordi det er skide hyggeligt og rart. Nogle gange kan lækkersulten klares med et æble, en håndfuld nødder eller et rigtigt måltid mad, og andre gange kræver den simplethen bland selv slik, før den holder kæft.

Er du lidt i tvivl om hvad du skal gøre ved den kære lækkersult i aften, det er jo lørdag, kan du måske blive inspireret af mig der tér mig lidt tosset i denne video:

Mine proteinbarer er sponseret af Bodylab

Som videoen viser, behøver du ikke altid vælge mellem chokolade eller selleri. Der er flere mellemveje, der både tilfredsstiller lækkersulten og begrænser store sukkerchok. De nye lowcarb proteinbarer fra Bodylab findes nu i to Deluxe varianter; cookiedoug og chokolade, og de smager herre godt!

Jeg har desværre kun smagt en bid af hver, da jeg jo gerne skulle være super stram i farsen om ganske få dage, så min lørdag bruges på selleri… MEN; jeg har allerede pakket 1-2 (løgn. Der er pakket flere) proteinbarer med cookiesmag til efter det photoshoot jeg skal til midt på ugen!

Du finder en kasse af de lækre barer lige HER hvis du får lyst til at stille din lørdags lækkersult lidt sundere…

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Den perfekte kvindekrop - verden over!