Bar mave fest hos Kira Eggers!

Konkurrence: Gode nødder til madpakken!

Savner du ofte noget sundt, nemt og lækkert at snacke, når du er på farten? Og ender du gerne med at betale i dyre domme for diverse barer på tankstationer, efter du (igen) har glemt din egen madpakke derhjemme? Du er ikke alene!

Jeg elsker madpakker og laver dem hver evig eneste uge. Men jeg savner ofte et sundt alternativ til næring på farten. Jeg laver gerne selv små poser med nødder hjemmefra, men det er ærlig talt noget nemmere, hvis andre har pakket dem for mig – og krydret dem helt tilpas.

Konkurrencen er sponseret

Nu har du mulighed for at vinde en drøn lækker præmie, hvis jeg selv skal sige det. Du kan nemlig vinde en kæmpe pakke fyldt med små og store poser, tørristede nødder uden tilsat olie. Nogle af poserne er med salt, andre er uden. Nogle er med krydderier og andre er uden. Der er kort sagt noget for enhver smag!

 4 poser Enjoy Mix: Klassikeren fra Nutisal med letsaltede cashews, mandler, majskerner, pistacie, hasselnødder og jumbo jordnødder med sesamfrø.

 4 poser Natural Mix: Et usaltet naturligt mix af cashews, mandler, valnødder, jordnødder, hasselnødder, græskarkerner og solsikkefrø, der giver et supertilskud af mineraler, antioxidanter og omega-3, når du har brug for et mellemmåltid.

 4 poser Sporty mix: Et mix med ekstra energi, mineraler, antioxidanter og omega-3. Uden tilsat salt og perfekt til træningen eller eftermiddagssnacken. Valnødder, hasselnødder, jordnødder, cashews, mandler, tørrede blåbær og rosiner

 4 x Nutisal Gourmé Mix: Tørristet letsaltet luksusblanding med pekannødder, cashews, mandler og store jordnødder.

 4 x Nutisal Festival Mix: Et spicy og farverigt mix af tørristede nødder med barbecuesmag. Cashews, mandler, majskerner, pistacienødder, chilinødder og barbecue-peanuts.

Du vinder ved at klikke dig ind på min Instagram (jeg hedder: annawarringtondk) og synes godt om billedet af poserne med nødder. Derefter smider du en kommentar med dit bedste tip til sunde madpakker på farten.

Jeg trækker en vinder af konkurrencen torsdag d. 22 oktober kl. 14

Mangler du flere sunde tips til madpakken, kan du læse mine bedste idéer til madpakken lige HER, HER og HER.

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

  • Intetnavn123

    Super konkurrence! Så jeg har selvfølgelig deltaget.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Bar mave fest hos Kira Eggers!