Fucking stolt!

Krøller eller ej?

Tips fra alle jer smukke damer (eller herrer) derude søges! Jeg er født med lidt af en “Ronja Røverdatter” agtig manke og den bliver hurtigt helt ustyrlig at have med at gøre.

Som regel orker jeg ikke det store ved mit hår, og det ryger i en hestehale med lidt hårolie og balsamspray i spidserne. Skal jeg ud og svinge stængerne, glatter jeg det gerne en smule for at få det krusede ud af håret, men efterlader bølger i det for et mere naturligt look.

Vil jeg have mit Beyonce look på, krammer jeg krøllerne op med skum mens det er halvvådt og putter voks i spidserne inden afgang mod der hvor jeg skal hen og føle mig lækker. Det er bare som om at pæne krøller kræver, at sol, måne og stjerne står præcis rigtigt i forhold til hinanden. Eller er det bare mig?

Eksempelvis kan jeg vågne med ustyrligt stort hår, der stritter til alle sider. Krøller der ikke helt har besluttet om de vil til højre eller til venstre. Langt fra de pæne, perfekte Hollywoodkrøller, der altid toner frem i diverse hår-reklamer. Det lyse er i øvrigt begyndt at skinne ret meget igennem i mit hår, så jeg overvejer endnu en tur til frisøren? Måske helt brunette denne gang?

Så… Ligger du inde med verdens bedste tips til krøller? Smid endelig en kommentar her eller på min Instagram

Læs hvilke beauty produkter jeg sværger til lige HER

   

4 kommentarer

 • Tine

  Nåååå, er det sol, måne og stjerners placering der gør forskellen … Det forklarer meget for mig, for jeg kæmper også med dem :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg ville ønske mit hår havde lidt fylde som dit 🙂 Det er altså også skide kedeligt at have helt glat og lige hår. Men sådan er det vel altid, man vil have det man ikke har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er du sød, tak! Jeg tror altid man vil kigge langt efter netop det alle de andre har, og være frustreret over det man selv har. Det er så typisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Fucking stolt!