Sunde wannabe bounty kugler!

Økologi på SU (og en konkurrence!)

Økologi. Er det en evig reminder om dårlig samvittighed, som du undgår, når du er ude at handle? Eller viser du stolt din økologiske indkøb frem ved kassen?

Som studerende på SU, der gerne vil leve både sundt og lækkert, kan økonomien for madbudgettet godt være en udfordring. Især hvis man også gerne vil tænke på kroppen, miljøet og sin egen glorie, der jo også skal pudses ind i mellem…

VINDEREN ER FUNDET!

Indlægget er sponseret i samarbejde med Coop Danmark

Er økologi sundere end konventionelle fødevarer?

I går lavede jeg en overdådig økologisk middag for en veninde, der også er på SU. Det hele smagte fantastisk, men der er som bekendt mange (og delte!) meninger om økologi. Nogle sværger til økobølgen som det mest naturlige, og andre tror på undersøgelser der viser, at madens næringsindhold ikke er forskelligt.

Uanset holdning til sundheden for dig, så er det unægteligt sundere for planeten, at spise økologisk.

Coop Danmark vil gerne gøre det nemmere, at spise økologisk. De har et ambitiøst mål om, at danskere skal spise dobbelt så økologisk om 5 år. Det kræver, at økologi bliver tilgængelig for alle indkomstklasser og grupper i samfundet. Derfor har de inde hos Coop besluttet, at skrue deres priser så langt ned som muligt. Alle skal have råd til økologi!

Kan du spise økologisk på SU?

Jeg er ikke frelst. Jeg er også bare et menneske, der handler når jeg har travlt og er sulten. Hvis jeg absolut ville, kunne jeg godt leve 100% økologisk, men det er ikke realistisk for mit vedkommende lige nu. Undskyld moder jord.

Hvad jeg derimod kan gøre, er at købe så meget som muligt økologisk! At have økologien i baghovedet hver gang jeg handler. Det er en udbredt misforståelse, at økologi på SU behøver være alt eller ingenting. Hvis du har købt ét konventionelt broccoli, så er du ikke “økologisk nok” og kan ligeså godt droppe det, og købe alle sprøjtede frugter nu du er i gang. Nej!

Som med så meget andet, handler det om nuancer. Efter min mening bør vi alle gøre os flere bevidste valg lidt af gangen. Måske kan du (næste gang du er ude at handle) tænke over, om bare 1/3 af din indkøbskurv er økologisk? Eller prøve en enkelt uge at købe alt frugt økologisk? Det er som regel de små skridt, som ændrer noget i det store hele.

Konkurrence: vind økologi for 500 kr!

Du kan også være med på øko-bølgen! Du kan nemlig vinde et gavekort på 500 kr som kan bruges i alle Coops butikker. Det eneste du skal gøre for at vinde, er at skrive en kommentar til dette indlæg med hvem du ville lave en dejlig øko-middag til! Det må være alt lige fra din søde mormor til din kæreste eller til dig selv hvis du er virkelig sulten!

Konkurrencen slutter onsdag d. 21 oktober kl. 9 hvor vinderen kontaktes direkte og annonceres her på bloggen.

Læs mere om Coops økologiske kampagne lige HER

bloglovin_annawarrington
   

178 kommentarer

 • Signe

  Jeg vil lave middagen til min veninde der nu flere gange har snakket om at hun vil til at købe mere økologisk, men ikke får gjort noget ved det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er helt enig i, at det ikke er en alt eller intet tankegang. Jeg køber ofte økologisk, hvis portionen er mindre og jeg dermed ikke kan få at få det spist. Fx kartofler eller gulerødder. Så kan det i den grad godt betale sig, og så synes jeg ofte ikke prisen er ret meget højere 2-4 kr.
  Ellers køber jeg altid øko mælk, bare fordi jeg gerne vil støtte økologisk mælk i stedet for konventionel.
  Kød er nok det jeg mest sjældent køber, da jeg synes der er enormt stor prisforskel, og jeg er trods alt på SU. Men er det sat ned, slår jeg til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Så slet ikke det var en konkurrence 😀 Jeg ville dele en lækker øko-middag med min søde veninde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg ville lave en økologisk middag til mine forældre. Skylder dem vist lidt for al det mad, de har lavet til mig gennem tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil forære gavekortet til min mands søn som studerer i Aarhus <3 måske han så vil lave noget lækkert økologisk mad til os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mercedes

  Det er fristende at skrive mig selv, da jeg er virkelig sulten! Men jeg vil enormt gerne lave mad til min søster som har støttet mig op til mine to fitnesskonkurrencer og vi har derfor næsten ikke spist sammen det sidste halve år og i hvert fald slet ikke hvor jeg har lavet mad! Det gad jeg rigtig godt lave om på hvis jeg vandt dette gavekort 🙂 God dag, Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina F

  Jeg synes der er mange jeg gerne ville lave en lækker øko middag til, men jeg vælger nok min datter om mand. Synes det er så vigtigt, at min datter lærer vigtigheden i at købe øko. Både for planeten, dyrerne men i høj grad også for hendes egen sundhed, så når hun engang flytter for sig selv helt naturligt vil vælge at putte økologisk i indkøbskurven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg vil lave en lækker middag til min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg vil lave middagen til min kæreste og mine dejlige børn! Det er vigtigt for mig, at servere sund og nærende mad for børnene, så jeg forsøger at købe så økologisk mad som muligt, men det kan være svært at få det til at hænge sammen som nyuddannet med et meget småt rådighedsbeløb :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg ville lave middag til min søde lillesøster, der også gerne vil leve mere økologisk på SU. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Nu du nævner “mormor” kommer jeg helt til at tænke på min mormor og da der intet bedre er for mig end besøg hos mine bedsteforældre (og de også går op i økologi) er mit valg naturligt mine bedsteforældre der skal inviteres på middag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorit E.

  Det må blive min kæreste og jeg, der skulle nyde nogle lækre bøffer fra køer der har haft det godt – og så kan man jo også få økologisk rødvin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Jeg ville handle ind, tage min kæreste og varerne med ud til min kusine og hendes kæreste og lave dem et dejligt måltid, for de har en presset hverdag med kolikbarn og trænger til at blive forkælede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart lave en stor og overdådig middag til min skønne veninde, der lader mig bo på hendes gæsteværelse lige så ofte jeg vil i denne her periode, hvor jeg ikke har et rigtigt hjem, fordi jeg stadig bor med min eks. Hun er der bare 100%, og for det fortjener hun virkelig en god middag, som det mindste jeg kan gøre, for at sige tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vildt fedt at der er mere fokus på det! Jeg ville lave en økologisk middag til min veninde. Hun går lige som mig også op i økologi, men køber, som mig, langt fra alt økologisk pga. budgettet. Hun ville elske en sådan middag. Og så bare fordi det er så lang tid siden vi har spist sammen, vi kunne godt bruge en lækker middag, bare mig og hende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Amalie

  Jeg ville invitere mine forældre, fire søskende, mormor, onkel og tante og fætre på middag – Fordi det er så sjældent at vi alle har tid til at være samlet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie J.

  Tror jeg ville invitere mine gym-veninder på øko-middag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa maria

  Jeg vil helt sikkert lave en øko-middag til min dejlige mor som ALTID står og laver mad til mig ud fra min kostplan. Det er altafgørende at have en familie der bakker op om ens kost og diæt op til konkurrence, så min mor fortjener bestemt at blive forkælet med en lækker middag hvor hun bare kan sætte sig til bords 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa maria

  Jeg vil helt sikkert lave en øko-middag til min dejlige mor som ALTID står og laver mad til mig ud fra min kostplan. Det er altafgørende at have en familie der bakker op om ens kost og diæt op til konkurrence, så min mor fortjener bestemt at blive forkælet med en lækker middag hvor hun bare kan sætte sig til bords 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Rosendahl

  Jeg ville lave lækker økomiddag til min forlovede, mig selv og vores kommende søn, som melder sin ankomst om ca 1 måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville lave en middag til min aller bedste veninde, der også er på SU, fordi jeg ved hvor tit hun spiser rugbrød til aftensmad 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er lige nu på udveksling i England og kommer hjem inden jul – desværre når min søde og dejlige kæreste at rejse til Mexico inden! Vi bor sammen og jeg er helt klart i en husmor derhjemme – han er snotforkælet 😉 desværre har jeg jo ikke kunne forkæle ham med nybagte boller og langtidssimreretter mens jeg har været væk, og det er ærligt talt noget vi begge savner! Derfor vil jeg, hvis jeg vandt, dele en lækker lækker middag med min kæreste (måske lavet i fællesskab med ham – lad os se hvad jeg kan lokke ham til!) når vi fejrer at vi begge er hjemme og sammen i vores lille hjem når han vender tilbage fra Mexico igen til januar – en slags forsinket juleaften med den allerbedste mand jeg kender <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte dyhr

  Jeg ville lave en øko-middag til min søde mor! Det ville jeg fordi hun dag ind og dag ud, siden jeg blev født, har fyldt mig med alt godt fra det økologiske hjørne.
  Jeg kunne derfor godt tænkte mig at give lidt igen ❤️ Derudover banker mit hjerte også for økologi, og det ville selvfølgelig være dejligt med et bidrag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Som barn af hippie-forældre har jeg fået øko ind med modermælken. Jeg ville lave en hyggelig smårets- og vinomiddag til min specialeskrivende veninde. Det kunne være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg ville invitere min veninde og hendes søde børn på økologisk lasagne. Det ville være et hit.
  Jeg forsøger at spise økologisk/og eller dansk. Jeg synes at det smager bedre, og det er vigtigt for mig at vi passer på vores jord. Desuden er der ikke nok fokus på hvad vi egentlig putter i munden.
  Så Coops tiltag er glædeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Til min dejlige datter som jeg forsøger at give en grundlæggende sund og velafbalanceret livsstil. Da jeg selv er syg, er hun disponeret – men jeg har opdaget hvor stor en forskel det gør for mig at spise sundt og overvejende vegansk. Det gør hun så ikke, men jeg bilder mig ind at økologi gør en forskel. For os, jorden og dyrene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil elske at invitere min mor, far, søster, svoger og alle ungerne over på en lækker øko middag – det er så sjælent at vi er samlet alle sammen <3

  Jeg synes efterhånden at der er mange øko vare til en okay pris – det eneste som stadigvæk er lidt for dyrt for vores pengepung er kødet 🙁 Udover det så er det møg fedt når supermarkederne har enkelte dage med 25% på alle øko vare – der bliver der købt stort ind 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Jeg vil lave en øko-dinner til min dejlige veninde, som virkelig går all-in på øko, på trods af SU økonomi. Har den dybeste respekt til hende – og ville være lækkert at kunne forkæle hende med en lækker gennemført ØKO menu! :raised_hands: :raised_hands: :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Før sommerferien gik jeg på hold med en rigtig sød fyr. Jeg inviterede ham på kaffedate, hvilket vi har været på to gange nu. Han er så så så sød. Desværre blev jeg sygemeldt efter sommerferien, så nu ser vi ikke hinanden på daglig basis længere.. desværre. Jeg mangler en god undskyldning for at invitere ham hjem på middag (hvilket jeg havde tænkt skulle være næste skridt) og det her ville være den perfekte mulighed. Jeg krydser fingre – in the name of love! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg ville elske at lave en økoligisk Mortens aften and til min dejlige familie. Der har jeg nemlig fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er på SU, og når jeg er ude at handle, kigger jeg faktisk aldrig på de økologiske varer. Jeg fravælger dem bevidst, fordi jeg har en formodning om, at de altid vil være dyrere end de ikke-økologiske varer. Men hvis COOP vil skrue priserne så meget ned, vil jeg da helt sikkert begynde at kigge efter dem! 😀 Og lave en rigtig god og smagfuld middag til min kæreste og mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Jeg ville lave en lækker middag til min storesøster, som altid laver lækker mad til hendes fattige lillesøster (mig) der lever SU-livet på godt og ondt!
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville spise økologisk middag med min mor, så hun kan smage hvor skønt og dejligt det er. Hun spiser ikke økologisk, derfor vil jeg prøve at få hende til at gøre det! (permanent!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg ville invitere på stor pigemiddag med det hele – inkl. økobobler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Jeg vil lave en middag for mine søde veninder som står mig bi i tykt og tyndt som virkelig er der for mig i en alt for stram psykisk periode i mit liv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville elske at invitere min økohippie-partner-in-crime-veninde på er lækkert økomåltid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Louise

  Jeg har haft det ret svært økonomisk det sidste stykke tid, derfor kom min skønne mor på besøg fra Jylland, med to store tasker… Tænkte det var meget at have med for to dage. Da hun pakkede ud, havde hun den ene taske fyldt med mad til min fryser. Alle mine yndlings retter lavet i portionsstørrelser til mig. Derfor vil jeg gerne lave en lækker sund øko middag til min mor (som iøvrigt er gået på slankekur!) for at vise min taknemmelighed for hun altid er der til at hjælpe mig, selvom hun er ligeså meget på røven som jeg er økonomisk haha! Så min moar fortjener et måltid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle G

  Jeg er selv på SU og kan dårligt få økonomien til at løbe rundt. Selvom jeg kan se mange fordele i, at vælge økologi, er det på nuværende tidspunkt svært, og bliver ikke prioriteret højest. På et senere tidspunkt i mit liv, med fast job og indkomst, vil økologi blive rangeret højere på min prioriteringsliste, helt bestemt! MEN, hvis jeg skal lave en middag udelukkende bestående af økologiske råvarer, vil jeg lave den til min mor, som selv går meget op i økologi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Til min dejlig kæreste vi er igang med at istandsætte vores lejlighed så det betyder meget rygbrødsmad han savner en lækker aftensmad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrine

  Hvis jeg vandt, ville jeg inviterer mine forældre, min kæreste og hans forældre til en lækker økologisk middag, hvor der ikke vil blive sparet på de gode råvare, som tak for fordi de lad mig spise deres mad, når jeg er på besøg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Ganske nemt: Mine røvbananer! OG min mand. De fortjener alle tre dejlig, god, økologisk og sund mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville lave en middag til mine fire søde veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil smadder gerne lave en lækker øko-middag til mig og min kæreste 🙂 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville lave et lækkert øko-måltid til min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Til min familie, og jeg er som du, jeg køber så meget jeg kan øko, men ikke alt! :grinning: :grinning: :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg ville lave en lækker økologisk middag til min bedste veninde, som har været den største støtte for mig de sidste mange måneder, mens jeg har været gravid. :grinning: Det ville være så dejligt at kunne nyde et dejligt måltid sammen med hende og samtidig give min lille baby i maven noget økologisk og sundt mad :yum:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvilken relevant konkurrence! Jeg ville lave en god middag til min ven, Jonas, som mange gange har stået i køkkenet og kokkereret til mig. Så nu er det min tur, og hvilken god anledning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Eftersom min kæreste og jeg har månedsdag den 21. og at han elsker når jeg laver mad, så må det være ham jeg helst vil dele en øko middag med :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Eftersom min kæreste og jeg har månedsdag d. 21 og at han elsker når jeg laver mad til ham, så er det ham jeg helst vil dele en øko middag med som jeg har lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det skulle uden tvivl være til min kæreste ❤️ Vi bor sammen og har fælles madbudget, og vi kunne godt være bedre til at handle mere økologisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil gerne lave en dejlig middag til min familie. Vi har været igennem mange ting, og det er ved at gå op for mig, at kosten og hvad man tager i munden har stor indflydelse på ens psyke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H

  Jeg vil lave en middag til min gode ven så han for alvor kan smage at øko bare smager bedre og sammen med alle de andre fordele derfor ER pengene værd – pt synes han bare jeg er lidt af en hippie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville invitere min savnede veninde på en lækker øko tre-retters menu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Alle mine søde veninder fra “Ernæring og Sundhed” – studiet! Vi snakker meget om økologi på uddannelsen og derudover vil jeg bare gerne glæde dem 😀
  Dertil vil jeg gerne knytte en kommentar til hele økologibølgen 😉 Det er fint nok, at Coop har en forudsætning om, at økologi skal være tilgengængelig for alle. Problematikken ligger bare i, at hvis vi alle spiser mere økologisk, så er der ikke nok mad på jorden, da økologi giver et langt lavere udbytte end konventionelt landbrug, samtidig med at risikoen for at afgrøderne ikke bliver til noget grundet dårligt vejr eksempelvis er meget større. Der er allerede mangel på mad i verden og en højere andel af økologi vil betyde endnu mere mangel, da udbyttet er langt mindre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søde roomie fortjener en god middag ovenpå en stor opgave han lige har afleveret! 🙂
  KH Amanda // http://www.theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg ville lave en lækker økologisk middag til min kæreste, og vores 2 børn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville lave en lækker økologisk middag til min søster – det fortjener hun 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville helt sikker lave en god middag til min søde kæreste, som næsten er mere øko-freak end jeg selv (!!) Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg vil lave en dejlig middag til min fantatiske kæreste. Han fortjener at blive godt forkælet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KGA

  Jeg ville uden tvivl lave et lækkert måltid til min kæreste, som de sidste tre måneder har selv har måtte stå for aftensmaden, da jeg pt studerer udenlands. Han trænger uden tvivl til et solidt og sundt måltid mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Min samlever forkæler (på trods af jeg altid står for madlavningen) et lækkert måltid mad med nogle gode råvarer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  min søde date – som jeg bare ønsker at kunne imponere med en lækker middag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg vil lave en økomiddag til min mand og søn. Det er nemlig ikke mig der laver aftensmad hjemme hos os, så det ville da være en overraskelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil lave en lækker middag til min fantastiske kæreste! Vi vil begge to rigtig gerne spise mere økologisk end vi gør i forvejen, men ofte synes jeg SU-økonomien spænder ben for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville lave middag til min dejlige mor, som lever med et meget stramt budget! Hun skralder – hvilket gør at hun kan få lidt ekstra god mad, og samtidig også efter på miljøet mht. madspild!
  Men det kunne nu være dejligt at kunne give hende en dejlig økologisk middag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Munch

  Jeg ville lave en økologisk middag til mine dejlige forældre og kæreste. Mine forældre har altid gået meget op i økologi og gør det stadig, men efter jeg er flyttet hjemmefra og er på SU, føler jeg ikke at jeg har pengene til at leve økologisk, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line E

  Jeg ville tage mine søde madglade børn med i køkkenet og lave en lækker øko-middag til deres dejlige far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver Kolkjær

  Jeg vil virkelig gerne have en dejlig middag med min mor. Vi har desværre ikke så mange penge, og derfor kan det til tider være svært at få råd til en god økologisk middag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nørkjær

  Jeg ville lave en lækker vegetar-middag til mine forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville invitere min mor på en god økologisk middag! Det fortjener hun og det ville være skønt at kunne give hende det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda S.

  Ville lave en lækker middag til mi kæreste.
  Vi burde nok købe mere økologisk. Det er faktisk kun gulerødder der blir købt økologisk herhjemme. Men de smager jo egentlig bedre end almindelige,så hvorfor ikke købe mere grønt der er øko? Vil jeg tænke over når jeg skal ud og handle senere idag.
  Tak for en altid skøn blog, Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Min mor skulle have en middag! Jeg er lige flyttet hjemmefra, og hun er i gang med at videreuddanne sig på uni, så hun har ikke tid til at forkæle sig selv. Hun har altid lavet lækker og god mad til mig, og jeg vil gerne gøre gengæld nu! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg vil helt klart lave middagen med min gode veninde, som selv er meget optaget af økologi og dyrevelfærd – det kan kun blive en succes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kragelund

  Jeg vil dele middagen med min skønne mor. Hun har ikke de store midler til dagligt, så vil gerne forkæle hende med en skøn økologisk middag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Min bedste veninde har haft et barskt år med alvorlig sygdom og dødsfald tæt inde på livet. Jeg gør mit bedste for at være der for hende og ville elske at kunne give middag, hvor hun ikke behøvede at tilbyde at betale noget (sikkert to gange middag når det er 500kr!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg ville lave en lækker øko-middag til min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg vil lave en økologisk jeg-er-lige-flyttet-hjemmefra middag for min familie og venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lave middag til min søde kæreste, der knokler med eksamen lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville uden tvivl tage et smut til Fyn og lave en lækker middag til mine skønne forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Jeg bor på kollegium. Vi har madklubber, ofte hvor pris er en afgørende faktor for hvor lækkert (og økologisk) man kan gøre det (dvs. konventionelt vinder ofte i den ligning). Og det er brandærgerligt! Jeg ville bruge de 500 kr. på at treate de 14 mennesker jeg deler min hverdag med, uden at skulle overveje hvert enkelt (øko-)produkt i forhold til value for money

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvis jeg vinder vil jeg lave en lækker økomiddag til min far, mor og lillebror 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Ganske enkelt til min lille familie. Økologi er vejen frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Jeg ville invitere en god gymnasieveninde over på en middag. Jeg kæmper med anoreksi, så at kunne lave en middag til hende og nyde den sammen med hende ville være en stor ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Jeg vil lave en lækker middag til min far, der mener, ag maden ikke smager anderledes trods den er øko. Hvilket jeg bestemt synes og gerne Vil overbevise ham om :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Sørensen

  Jeg vil gerne invitere mine forældre på mad. Jeg elsker at lave mad, og spise den. Jeg går meget op i at spise sundt og økologisk, men er også på su, så det er tilrider svært at få alt til at hænge sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min søde veninde på SU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke en lækker konkurrence!! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg helt klart forkæle mine veninder med en øko efterårsmiddag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  til mine dejlige forældre som går så meget igennem men stadig er så støttende overfor os børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville lave en lækker øko-middag til min mor, det fortjener hun!
  Jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Min sviger familie – de er de bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  For at være ærlig ville jeg nok bare lave en økologisk middag til mig selv 😉 Jeg spiser meget, selvom jeg bor alene, og det er bare ikke så tit, indkøbene bliver økologiske (ud over æg som altid er det) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville lave en lækker øko-middag til min familie. Vi har alle så “forbandet travlt”… så desværre bliver det mere og mere sjældent, vi samles.

  Jeg savner dem!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke L

  Jeg er selv begyndt at blive ret glad for økologiske produkter – Har ligefrem investeret i et økologisk sengetøj fra Katvig! Jeg ville helt sikkert lave en skøn middag til min mor, og få hende med på økologi vognen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville gerne lave en måltid til min madklub. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Til mine forældre og søskende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Jeg ville lave en middag til min lille familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Min kæreste.
  Jeg skal snart flytte hjemmefra, så det ville være dejligt at lave en middag til ham i min nye lejlighed. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Min dejlige kæreste, som sætter pris på god mad 🙂 Og så fordi han har støttet mig meget i en svær tid. Han er uundværlig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Mine forældre smutter snart ud og rejse, så jeg ville invitere mine skønne venner hjem til middag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg ville lave en lækker middag til min mand og øko-mos til min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Til min søde svigermor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville lave en lækker efterårsmiddag til min søde bror, som desværre lider af alvorlig psykisk sygdom. Jeg ville lave alle hans livretter og desuden min egen, så han kan blive introduceret for verdens bedste øko hokkaido suppe med speltboller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lave middagen til min familie. Jeg køber gerne øko. basisvarer, men kød er for det meste for dyrt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard

  min skønne familie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aske Olsen

  Så ville det blive til min søde kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette SKovbo

  Jeg vil glæde alle mine skønne kollegaer med en øko frokost.☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette SKovbo

  Jeg vil glæde mine kollegaer med en øko frokost

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Jeg ville invitere min bror, da han er øko-modstander, men måske kan en god middag overbevise ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Mine søde forældre som. Tak fir at de altid hjæller mig medde praktiske ting jeg ikke selv kan se til da jeg er meget scagtseende og kærer mig til mange øjenundersøgelser så de skulle have en lækker middag his mkg som tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Mine søde forældre da de altid hjælper mig med de praktiske ting jeg ikke selv kan se til da jeg er meget svagtseende så de skulle have en middag hos mig som. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville lave til min søster, som sværger til økologi, men har svært ved at finde penge til det hele som studerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville lave en økologisk middag til min søster, som sværger til økologi, men har svært ved at finde penge til det hele som studerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min datter og kæreste. Min kæreste bruger alt sin fritid på at sætte vores kommende hus i stand, så han fortjener om nogen en lækker middag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg ville invitere min lillebror på et lækkert økologisk måltid hjemmelavet mad, inden han rejser til Australien. Hvem ved, hvornår han får hjemmelavet mad igen? Som ældste søster hader jeg, når alle vi søskende ikke er inden for landets grænser, så det bliver hårdt at undvære ham! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg vil lave middag til min søster, da jeg ved hun ville værdsætte noget lækkert øko-mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EK

  Jeg ville helt klart lave middagen til mine forældre. Min mor, fordi hun elsker økologi og lækre råvarer, men for tiden mangler overskud på grund af jobskift, hvilket gør at hun ikke har overskud til at bruge til på at forkæle sig selv med de lækre øko-retter hun elsker 🙂 Og til min far også, fordi han er slem til at glemme at købe økologisk, og jeg derfor håber at overbevise ham med en lækker middag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Jeg vil lave en lækker middag til min mand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara rasmussen

  Jeg vil lave øko middagen til min far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg vil lave lækker mad til mine sønner, svigerdøtre og børnebørn !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville lave middag til min kæreste og søde veninde – der skulle der nok kunne være råd til 😀
  Min kæreste og jeg gør netop som du skriver – balancerer mellem økologi og økonomi. Måske er halvdelen af det vi køber økologi, og det er meget godt når begge er på SU!
  Min veninde har de bedste intentioner, og jeg tror at en god middag i økologiens tegn kan få gang i snakken om smukke, men til tider stakkels, Moder Jord, og forhåbentligt også gøre en forskel på hendes holdninger til indkøb af den slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Madlavning er ikke min stærke side, men jeg elsker at spise mad 🙂 Så jeg vil håbe min søde mand vil at lave det til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må blive til mand og børn.
  Vi har aldrig tænkt det store over økologi, men så læste jeg en artikel om hvad der er i de ‘ikke-økologiske’ varer og så kiggede jeg på mine børn og tænkte “vil jeg virkelig byde dem det!” Endnu er det mig der træffer valg for dem, og så skal det da være gode og sunde valg!
  Så der kommer mere og mere økologi ind i vores hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min mand og vores lille dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vil lave middagen til min mand og vores 4 drenge,vi kunne også godt blive bedre til det økologiske,men i en stor familie som vores, er det tit prisen der har den største betydning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Jeg vil invitere min søster. Hun er altid sød til at ordne mit hår og passe min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg ville helt sikkert lave en dejlig øko middag til mig og kæresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg ville lave en dejlig øko middag til min fantastiske mand og børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Til mine søde forældre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg vil lave en lækker middag til min gode veninde. Hun inviterer tit mig på mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lave den med og til min mand og vores tre tøse-piger + vores svigersøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg vil invitere mine forældre på besøg. Det sker ikke så tit det er nok mere dem der invitere på middag.
  Jeg kan nu egentlig godt lide at lave mad også til gæster men jeg er bare ikke så god til at gå det gjort.
  Hvis jeg vandt ville der være en oplagt mulighed for at lave en lækker vinter efterrås simmer ret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  MIn kæreste skal have en lækker økologisk middag. Han synes, at jeg bruger mange penge på mad, så han fortjener at se, at man faktisk kan handle meget(!) og økologisk for 500 kr. hvis man lige tænker sig om engang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville lave økologisk julemiddag til min egen lille familie plus min svigerfar som også kommer juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Maria Nielsen Bernberg

  Vil lave det for mig kæreste. Jeg elsker at lave mad og han elsker heldigvis min madlavning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville lave en økologisk middag til min mor, der altid har lavet mad til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Jeg vil invitere min søde veninde på middag, da hun virkelig sætter pris på økologi og gør meget op i det, så hun fortjener klart at blive forkælet med en økologisk middag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna Gylfadottir

  Jeg ville invitere min svigermor på middag, det fortjener hun efter alle de gange hun har inviteret mig til sund (sikkert øko) aftensmad ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julija Orlovska

  Jeg vil gerne dele middagen med min søde mor, fordi hun altid er der for mig, og fortjener intet mindre end en lækker økologisk middag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg ville dele middagen med min sæde søster. Hun har virkelig været der for mig i den seneste periode, hvor jeg har været presset med eksamen, kærestesorger og oven i alt det fik vores far en blodprop i hjernen. Selvom hun også var ked af det, var hun der så meget for mig og hjalp (og hjælper mig stadig) igennem det. Jeg elsker hende og ville gerne kunne forkæle hende lidt som tak for hendes støtte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har mad-dag hver onsdag, så jeg vil da sætte en økologisk middag på bordet til hele familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg vil dele middagen med min dejlige mand. Jeg er gravid og har ikke altid det store overskud, hvilket han er ret overbærende med. Derfor vil jeg gerne forkæle ham med lidt lækkert mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstroem

  Jeg ville lave det til min datter, då vores budget er meget lille, og hun får seriøst røvkedelig mad for det meste 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ville lave en økologisk middag til min bedste veninde, som jeg snart skal flytte sammen med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Med min søde mor, fordi vi elsker økologi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Maria Frandsen

  Jeg ville lave en lækker økologisk middag sammen med min madklub, da vi alle er på SU, som desværre ikke rækker til økologiske middage hver gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Til min søde mor, fordi vi elsker økologi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil lave et økologisk festmåltid til min kæreste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det skal blive en middag for mine forældre, som fortjener at blive forkælet efter min fars prostatakræft omgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil jeg gerne vinde for at dele med min dejlige kæreste ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Salling

  Min søde morfar, da hans kone (min mormor) desværre er indlagt lige pt. Så han fortjener et ordentligt måltid mad, lavet med kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Twrwsa

  Vil gerne lære ungerne hvordan man kan lave et helt fest-måltid ud af øko-varer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Hervörsdottir

  Det skal deles med min dejlige kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville lave øko måltid til mine studier veninder, vi er alle på SU og studierne ernæring og sundhed, så det ville passe perfekt at kunne få dem over til et lækkert øko måltid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Wael

  Jeg vil helt klar dele denne øko middag med min forlovede, hans bror og hans forlovede! De 2 har nemlig travlt for tiden og ser ikke hinanden så meget, derfor synes jeg at de fortjener lidt lækkert! Og det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg også ville nyde en lækker middag i deres dejlige selskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville lave en lækker middag til min søde kone! Hun skriver bachelor opgave for tiden, og er så stresset! Hun fortjener lidt godt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke KN

  Er lige flyttet for mig selv, så det ville hjælpe super meget på budgettet, så man kan få købt lidt sundt og lækkert ind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Joensen

  Jeg ville helt klart vælge min mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Joensen

  Jeg ville helt klart lave en middag til min mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Årrh jeg ville super gerne forkæle min søde kæreste, med et lækkert økologisk måltid mad!
  Han har flere gange lavet mad til mig, men nu må det snart være min tur til, at forkæle ham på den front 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Jeg ville lave et lækkert måltid til min mor og mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bastiansen

  Jeg ville lave en lækker middag til min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Johansen

  Jeg vil bruge det til at lave mad til mig selv måske mine søde forældre. Ville være en kæmpe hjælp, da jeg er syg med langvarig hjernerystelse på 1,5år og gør alt for alt leve økologisk, men som sygemeldt også er økonomisk presset. Men tror på det er det sundeste, især som syg, hvor kroppen har rigeligt at bekæmpe konstant, så den ikke også skal kæmpe med tilsætningsstoffer, e numre osv. Håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Det skal deles med mine dejlige forældre, så de måske kan få øjnene op for, hvor vigtigt og lækkert økologi er. Det ville også være en vildt lækker forsænket fødselsdagsgave til min far, som lige er fyldt 45!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg vil rigtig gerne lave en fin middag til min søde mor. Hun fortjener det fordi hun altid støtter op omkring mig og har hjulpet mig i svære situationer på det sidste. Det vil jeg blive rigtig glad for at kunne give hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville lave en lækker middag til min kæreste. Vi er begge på SU men prøver at købe størestedelen af vores varer økologisk – når det er på tilbud eller prisen ikke er meget dyrere, så det ville være lækkert med et helt økologisk måltid for en gangs skyld :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er lige flyttet hjemmefra og rykket til Århus. Jeg har et par dejlige veninder, som endnu ikke har set, hvordan jeg bor, og jeg vil derfor invitere dem på middag i mit nye hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Uhhh det kunne være virkelig lækkert at vinde.. Jeg har 3 små børn … Prøver at købe så meget øko spm muligt, men det er ikke alt… Det er der ikke råd til… Lige nu er vi stor forbruger af klementiner og der er virkelig meget sprøjte gift på dem der ikke er øko. Så hvis jeg vinder … Laver vi en klementin fest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil lave en rigtig skøn middag til min mand og vores børn. Vi køber så meget økologisk som budgettet tillader og har vores egne øko-høns i haven ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lundtorp

  Jeg vil lave mad med min søde søde søster Christine, jeg desværre ikke ser så ofte længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Vil lave en dejlig middag til Mødregruppen. Børnene er nu 12 år men vi mødes 1 gang om året og altid uden børn – smiler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville lave en lækker øko-middag til mine veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Kære Anna. Tak fordi du øger fokus på økologi. Min kæreste og prøver altid at handle når vores lokale førex reklamere med 25 % på alt øko. Jeg er vokset op på en økologisk bondegård. Det kan til tider være en udfordring at overbevise min kæreste om at vi skal bruge så stor en del af vores rådighedsbeløb på min prioritering. Hvis jeg vandt gavekortet skulle det uden tvivl deles med ham og han skulle også selv ud at handle 🙂 knus Tenna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil lave en dejlig middag til min mand og vores gode venner, der venter deres første barn 🙂 økologi er ikke så speltagtigt længere, heldigvis – jeg synes det er et fedt initiativ coop har startet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  GOD konkurrence! 🙂 Min kæreste og jeg forsøger at prioritere økologi i budgettet, men køber f.eks. meget sjældent økologisk kød, pga. prisforskellen. Så jeg ville invitere ham på en god stor BØF! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg vil helt klart lave middagen til min familie – og invitere mine forældre til at spise med. Særligt min far er lidt konservativ mht. økologiske varer – han mener ikke, at man kan smage forskel, men det vil jeg forsøge at vise ham, at der er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg vil forkæle min mand med en lækker øko-middag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  til min elskede mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erla

  Jeg ville lave en lækker øko middag til min søde mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sunde wannabe bounty kugler!