Stram i farsen #3 Træning!

Personligt indlæg: Så er det (sgu!) nu!

Det er klokken meget tidligt om morgenen og jeg har tusindevis af sommerfugle i maven. Min hud er mørkere end normalt, da jeg fik en spraytan mandag aften for at flashe en mere solbrun kulør end min egen vinterblege hud. Min krop er træt efter 10 dage med denne kostplan og mine små muskler er ømme efter ugens træningspas. Min krop føles dog helt klar til dagen, og mave er sgu nok så flad som den nu bliver.

Mit hoved er en helt anden snak. Det vrimler med tanker som spænder lige fra nerver til spænding og en smule usikkerhed, men det plejer der jo at komme når jeg kaster mig ud i sådan noget her. Læs om mit første photoshoot med Amanda HER og mit andet photoshoot (i undertøj!) HER.

Projekt stram i farsen kulminerer nemlig om ganske få timer hvor jeg står, helt alene, i meget lidt tøj og leger modella foran et kamera. WTF! Hvem har lige fortalt mig, at det er en god idé? Uanset hvor mange usikre og dumme tanker der måtte nå at snige sig ind, så er jeg fast besluttet på at tage det som en dejlig oplevelse og udelukkende give mig selv plus på selvtillidskontoen.

Makeup-fri, morgenhår og 1000 sommerfugle i maven.

(Billedet er lidt grumset, det beklager jeg, men klokken var som sagt tidligt!)

Jeg er ikke den mest veltrænede i verden og bliver det aldrig. Jeg er heller ikke den højeste eller smukkeste, men jeg er den bedste udgave af mig ,og det er egentlig også skønt at få foreviget. Jeg glæder mig sådan til som 40-årig at hive de (forhåbentligt flotte) kommende billeder frem, og være skidt stolt af mig selv. Om ikke andet, så for at jeg turde gøre det!

Stram i farsen har været nogle udfordrende, sjove og overvældende dage hvor jeg er blevet testet i min egen stædighed, som heldigvis stadig er i behold.  Kira Eggers  skrev på sin Facebook følgende om projektet:

“Anna Warrington om med et meget ambitiøst projekt: I form på en uge! Det er sådan noget man læser om i dameblade. Men ikke desto mindre, jeg tager da gerne imod en udfordring. I bedre form kommer hun nok ikke, hun er i god form, men døjer med en skade, så træning har været minimal. Derfor er det nok svært at udrette mirakler på en uge. Anna har et model job i denne uge, og derfor skulle det gå lidt tjept. Jeg har sat hende på en streng diæt samt udstyret hende med nogle små tricks der gerne skulle gøre lidt af arbejdet.  Hun har haft meget kort snor, men jeg vil sige at hun har været rigtig god til at holde både træning og kost”

Nu vil jeg cykle ud og få taget billeder til en ny 2016 kalender. Yes, du læste rigtigt. Jeg er den kommende frøken februar (eller en anden måned) for en producent af cykeltøj og udstyr. Mere info og billeder snart!

Kryds fingre for at dagen går godt, vil i ikke?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Stram i farsen #3 Træning!