Skal alle have en diagnose?

Vegetarisk aftensmad med frisk falafel!

Jeg spiser ikke kød hver dag, men jeg er og bliver aldrig vegetar. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke kan nyde vegetariske retter. Der findes alverdens lækkerier som kan trylles frem til vegetarisk aftensmad på ganske få minutter, når du virkelig ikke orker lave mad.

Falafel er en krydret spise fra mellemøsten, som både kan laves bagt og friturestegt. Den klassiske krydrede kikærtedej kan laves i et utal af variationer, og jeg plejer ærlig talt at købe mig fra dem. Der findes helt hæderlige falafel varianter på frost, som også er økologiske, og nu har mærket Naturli lavet dem friske på køl – også økologiske. (De er ikke sponseret).

Aftensmad til 1 sulten og travl dame:

  • 3-4 falafel
  • 1/4 spidskålshoved
  • 5-6 cherry tomater
  • 100 gram grønne bønner

Svits spidskål med grønne bønner i salt, peber og en smule karry. Vend cherrytomater og falafen på den varme pande i ca. 5-10 min og rør forsigtigt, så de ikke går i stykker.

Server med enten brune ris, quina eller en grøn salat

Læs mine overvejelsker om vegetarisme lige HER og HER

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

  • Åh, hvor smart! Det skal jeg prøve. Det lyder forresten som en god blanding med spidskål 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Skal alle have en diagnose?