Er du sund for din egen eller andres skyld?

Verdens bedste snack!

Mangler du energi kl 15? Kommer den drilske lækkersult snigende? I stedet for at drikke 4 glas vand og standhaftigt undgå et mellemmåltid (eller gå amok i køkkenskabene) så kan det, efter min erfaring, svare sig at spise et relativt kalorietungt mellemmåltid sidst på eftermiddagen.

Der er mange meninger om snacks og hvorvidt de er nødvendige eller bare hyggelige. Min krop trives dog bedst med mad ca. hver 3 time og mit hoved synes også det er vældig rart med et lille måltid at se frem til.

Min sukkerfri marmelade er sponseret fra ISIS (uden tilsat sukker)

Min absolutte yndlings snack vil altid være; riskiks med peanutbutter, banan og sukkerfri marmelade. Det giver dejligt med fedt, kulhydrat og en smule protein fra peanutbutteren. Et æg havde nok givet en pænere næringsfordeling, men jeg havde mere lyst til en klassisk peanutbutter/jelly kombination. Så sådan blev det!

Hvad spiser du som eftermiddagssnack?

   

4 kommentarer

 • Alice

  Jeg spiser det ikke tit, men riskiks med chokolade og et lag peanutbutter – er du vimmer, det er lækkert! 😀

  Ellers snupper jeg gerne gulerødder, lidt nødder og rosiner som eftermiddagssnack.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, det lyder også lækkert Alice! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker peanutbutter og jelly kombinationen! 🙂

  http://signeebbesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er du sund for din egen eller andres skyld?