Laks med broccoli mos!

Den perfekte håndbagage til rejsen!

En lang flytur kan godt være lidt af en udfordring. Ikke grundet de potentielt irriterende medpassagerer eller mangel på benplads (hvis du er højere end mine 163 cm, host host), men grundet de mange timer uden adgang til mad. Sund mad altså.

Jeg er så svine heldig, at jeg i dag rejser til noget nær verdens fedeste storby New York, hvilket giver rundt regnet 8 timer i et fly. Eftersom min far er fra Canada og bor i Vancouver i dag, så har jeg rejst en del og har derfor også samlet et par tips og tricks til den perfekte håndbagage!

Misforstå mig ikke, jeg kan sagtens spise “usundt” (hvordan vi nu definerer det). Jeg vil bare helst vælge et godt glas rødvin eller en dejlig dessert, men jeg orker ikke fylde min krop med ligegyldige kalorier uden næring, før jeg overhovedet ankommer.

Proteinbarer sponseret af Bodylab og Creme af Stylissimo. Indeholder affiliatelinks

Nogle flyselskaber har givetvis oppet sig på området, men det er ikke min erfaring, at flymad ligefrem består af friske grøntsager, proteiner og gode fedtkilder. Derfor kan det være en idé, hvis du skal flyve i mange timer, at have nogle snacks med i håndbagagen.

Frygten for terror har efterhånden skrabet tilladte varer i håndbagagen ned til en paperback-bog og dit pas, men der er dog, hos langt de fleste flyselskaber, også plads til mad. Jeg har på min tur til New York lidt forskelligt med i min håndbagage:

Du skal huske at være opmærksom på, at de snacks du har med, ikke indeholder væske. Du må som bekendt ikke have mere end 100ml væskebeholdere med ombord, og de skal være i en genlukkelig plasticpose. Derfor er det generelt nemmere at have præ-pakkede snacks med, så drop din kylling og bønner lige den dag, og gå efter det næst bedste.

Jeg har også et par mad-relaterede tips i ærmet. En håndbagage skal være god at bære, nem at håndtere og let at finde rundt i. Ingen orker at rode rundt i en taske i et lille flysæde, så køb en god taske, hvis du rejser meget.

Det er altid en god idé at huske helt lavpraktiske ting såsom en converter til dine stik, opladere til mobil/computer og dine høretelefoner. Det er strengt taget ikke nødvendigt at have med i håndbagagen, men for søren det er ærgerligt at mangle, hvis din bagage mistes. Derudover er det min erfaring, at en deo og læbepomade gør underværker under en lang flyvetur, ligesåvel som en fugtighedscreme. Du behøver ikke gå all in på divalook, men det er rart at føle sig som et menneske, når man lander.

Jeg har også stort set altid en bog med, hvis nu underholdningen stinker om bord, og her prøver jeg at være en god studerende og have noget fagligt med. Nu må vi se om det rent faktisk bliver læst..

Billedet er fra min tur til Paris i foråret

Jeg har planlagt lidt blogindlæg mens jeg er afsted, men sender nok også et postkort eller to fra Det Store Æble. Vi blogges ved, nu vil jeg hoppe i lufthavnen med den perfekte håndbagage…

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Har du også nogle gode tips til når man skal rejse i 18 timer? Så er snacks og frugt ikke helt nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg plejer at bestille den vegetariske menu ombord, da der generelt er flere grøntsager i den version, men ellers køber jeg også altid en salat til overpris, når jeg har været igennem sikkerheden, eller sørger for at have et par bananer med, så jeg har noget mere fylde. Alternativt spiser jeg den mad, der er, og sørger for at få noget mere næringsrig mad, når jeg lander 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Laks med broccoli mos!