Doven dahl - Bedre (og billigere!) end takeaway!

Det er utroligt hvad makeup kan gøre!

Kender du det, at du vågner liiidt træt og gnider søvnen ud af øjnene, bevæger dig mod spejlet og mest af alt ligner en meget træt omgang havregrød? Eller én der virkelig godt kunne bruge noget kaffe. Heldigvis kan kvinder, og mænd for den sags skyld, trylle et lidt friskere ansigt frem på ganske få minutter. Den lille hemmelighed? Makeup!

Jeg er ikke den store kender ud i makeuppens kunst og har ærlig talt sværget til de samme mærker i årevis. If it aint broken, dont fix it. Right? Jeg betaler gerne lidt mere for lidt bedre kvalitet, som så også holder lidt længere.

Min makeup er sponseret

I går havde jeg endnu et spændende photoshoot, dog i en noget anden genre end sidste gang, og der ville jeg naturligvis gerne møde op og føle mig frisk og lækker.

For at sikre en glød i mit ansigt, kontaktede jeg den dygtige stylist Karina Petersen, der også lagde min makeup til billederne for cykelkalenderen 2016. Hun havde heldigvis både tid, lyst og kaffe på kanden, så vi fik fyret op for et naturligt, men dog noget mere festligt look end min normale mandagsmakeup.

Photoshootet gik super godt og jeg skriver mere om det, når resultatet er lidt tættere på. Indtil nu kan jeg bare vise jer hvor stor en forskel sådan noget makeup egentlig kan gøre.

Personligt bryder jeg mig ikke om alt for tung og tyk makeup, hvor mit ansigt ændres fuldstændigt. Jeg er mere til det look, der fremhæver mine egne træk. Karina har her anvendt økologisk makeup uden noget unaturligt hokus pokus, så min hud har faktisk både kunne ånde hele dagen og fået masser af fugt imens jeg har følt mig fin. Win win!

Du kan finde stylisten Karina på Facebook lige eller læse meget mere om de økologiske makeupprodukter fra Nvey Eco lige HER, samt få styr på nærmeste forhandler HER.

Læs også mine 10 bedste beauty tips til hud og hår lige HER

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Doven dahl - Bedre (og billigere!) end takeaway!