Motivation til træning - Personligt indlæg

Falafel kærlighed!

Hvis der er noget jeg elsker lige for tiden, så er det falafel! Mine dage er lange, travle og jeg orker ikke lave det store show med mad, når jeg kommer hjem. Men jeg orker heller ikke fylde mig med (for meget) junk, så derfor er det genialt at have nogle redningsveste i fryseren i form af grønne bønner og falafel.

Jeg har typisk også næsten altid nogle kogte ris, bønner på dåse eller riskiks liggende, så der er en hurtig kilde til nogle kulhydrater, og så supplerer jeg med whatever grøntsager, der ligger og hygger sig bagerst i køleskabet. Et par falafler i ovnen og eventuelt en klat hytteost ved siden af, så er der altså drøn lækker mad på ganske få minutter!

Urtekram har økologisk falafel på køl i både en normal og en spicy udgave til ca. 25 kr alt efter hvor du køber dem, og de holder hver gang. Nutana har også nogle virkelig lækre nogle på frost. Jeg er ikke sponseret eller noget, har bare spist dem virkelig mange gange!

Få mere inspiration til vegetarisk aftensmad lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Motivation til træning - Personligt indlæg