Den perfekte håndbagage til rejsen!

Hvad laver jeg, når jeg ikke blogger?

De fleste blogs har et fokus, hvad enten det er livet som mor, lækre kager eller som min blog; kost, træning og sundhed. Som blogger udleverer man jo en lille del af sin hverdag, sine tanker og følelser med alle mulige, der læser med. Men alligevel ender man typisk med at blive i det segment, som bloggen henvender sig til.

Matilde skrev et indlæg for et par uger siden om hvad hun går og laver, når hun hverken blogger eller træner. Det er en super god idé, da det altid er hyggeligt at lære personen bag skærmen lidt bedre at kende, synes jeg. Så den idé napper jeg! Du kan læse Matildes indlæg HER.

Langt størstedelen af tiden har jeg ikke træningstøj på, men befinder mig foran en computer eller en bog, har håret i en knold og en kaffekop ved siden af mig.

Som primær beskæftigelse, er jeg studerende. Jeg startede på sociologi på Københavns Universitet i 2010 (ja, jeg er sådan én, der læser for evigt) og læste der i 2 år før jeg skiftede til statskundskab, hvor jeg læser nu. Jeg blev bachelor i sommer og er derfor nu godt i gang med min kandidat.

Min største passion, er internationale relationer og sikkerhedspolitik. Jeg arbejder derfor på at opbygge et CV, der giver mig muligheden for at arbejde i en international organisation, når jeg engang er færdiguddannet. Jeg er næstformand i Model United Nations på Københavns Universitet, hvor vi planlægger foredrag om FN og afholder simuleringer for studerende, der gerne vil lære mere om arbejdet i FN.

Derudover er jeg aktiv i foreningen HeForShe, der arbejder for at fremme en global debat om ligestilling. Og så er jeg frivillig skribent for Dansk Kvindesamfund, når jeg ikke lige skriver for UngUnivers.dk, hvilket er en lønnet stilling.

Som det sikkert fremgår, er min hverdag ikke særlig rutinepræget og jeg elsker det – selvom det kan være svært at holde tungen lige i munden til tider. Lige nu befinder jeg mig eksempelvis i New York, hvor jeg deltager i en konference. Studiet klares på halvt blus med en bog i flyet og træningen klares med gåture rundt i byen, samt lidt maveøvelser hjemme på vores hostel.

Jeg ved ikke om denne slags indlæg, er kedelige for jer at læse? Giv gerne lyd!

Og hvad laver i egentlig til daglig?

bloglovin_annawarrington
   

16 kommentarer

 • Mette Lyngholm

  Super spændende at læse om Anna.
  Og stor respekt fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak Mette, det er jeg rigtig glad for, at du synes 🙂 Og tak for de pæne ord, kan kun sige i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej Anna,

  rigtig fint indlæg, det er altid hyggeligt at lære folk at kende på et andet plan end det de er “kendte” for at lave 🙂

  Vh Nana Regalah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hov, så lige du havde den der translate my blog – hvad er det for en plug-in du bruger? Det er da meget smart (selv om det nok ikke er 100% korrekt når det er google translate)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, det er vist bare google translate link, der sættes ind under en side? Jeg er faktisk ikke helt sikker og er lidt for jetlagged til at huske det, men skriver lige til dig, når jeg kigger på det søde Nana 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne type indlæg er slet ikke kedelig at læse. Tværtimod.

  God fornøjelse i New York, det lyder spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Super, det er dejligt at vide 🙂 Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nej-nej, IKKE kedeligt. Slet ikke! Gerne mere om alle de spændende ting, du laver. Det er dem, der gør dig forskellig fra andre bloggere 🙂 Held og lykke med det hele, studiet, verdensfreden osv. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak Mette, det er jeg rigtig glad for at høre 🙂 Ha ha, verdensfreden og jeg hygger os 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg synes det er super hyggeligt at læse sådanne indlæg 🙂 det er rart at lære dig bedre at kende, selvom man ikke har mødt dig personligt 🙂 de lidt mere personlige indlæg gør også at bloggen er sjovere at læse og følge med i, da blogs der udelukkende skriver fx opskrifter kan blive lidt kedelige at følge med i i længden 🙂 keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er jeg super glad for at høre, tak fordi du læser med og deler dine tanker 🙂 Jeg vil gerne skrive mere personlige indlæg, men er ofte i tvivl om, hvorvidt andre synes det er interessant 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg anede ikke hvad du laver ved siden af, men det lyder ret spændende, og ikke mindst travlt! – og virkeligt sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er rimelig travlt, men jeg elsker alt det jeg laver og griber alle de muligheder jeg får, så det er super spændende 🙂 Fedt du synes det er sjovt at læse om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jaaa..kan kun tilslutte mig de andre, navnesøstre eller ej lyder som om du har en fantastisk spændende – og travl – hverdag.
  Vidste godt i forvejen du var sej, men hold da op! You rock!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det ER spændende og ret travlt til tider, må jeg indrømme 😉 Tak for de flotte ord! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Den perfekte håndbagage til rejsen!