Træning i stuen (og en rabatkode!)

Kickstart dit vægttab!

Et vægttab er ikke nogen let sag og slet ikke hvis du er alene med det. I hvert fald ikke hvis det er kilo, som du ikke regner med at se igen!

Jeg har efterhånden færdes i den her diffuse “fitnessverden” i 2 års tid både off og online. Jeg har set personlige trænere anbefale alverdens underligt møg og set de skøreste slanketips blive delt på sociale medier hurtigere end kolde øl på festivaller.

Det er nemlig noget af en jungle og det er svært at vide, hvem man skal sætte sin tillid og sine penge på. Jeg ved, at der er mange tidligere atleter, populære instagrammere og bloggere, som laver kostplaner og vejleder om træning. Det kommer jeg aldrig til at gøre.

Den simple årsag er, at jeg ikke er uddannet indenfor hverken kost eller træning, og derfor udelukkende kan formidle mine egne erfaringer. Jeg er opmærksom på, at alle kroppe er individuelle og vil derfor ikke tage ansvaret for at give råd til andre, som jeg ikke er kompetent til at give.

“Jeg forstår godt du er forvirret. Min filosofi? Keep it simple!” Ordene kommer fra Kira Eggers, som jeg selv har haft fornøjelsen af at træne med under mit projekt “stram i farsen”.

Den simple, men konsekvente, tilgang til sundhed og vægttab, kendetegner Kira som kostvejleder og træner; “De fleste glemmer nemlig, at der er noget der hedder livet, og det rammer en hele vejen. Så er der en der dør, så skal man skilles, så er der problemer med børn, så får man en kæreste og er sååå forelsket, så får man nyt job, så er man blevet fyret. Der er altid et eller andet der kan spænde ben for den fokus man gerne vil have hele tiden, og det er som regel altid kosten og træningen der bliver valgt fra. Forståeligt nok, hvis man ikke er så langt i sit forløb at det hele ligger på ens ryggrad” 

Kira er realistisk, ærlig og super dygtig. Hun er uddannet kostvejleder, personlig træner og fitness instruktør. Min anbefaling er her ikke sponseret, men kommer af mit kendskab til Kira både som menneske og som træner.

Kira og jeg har begge et samarbejde med Hummel, så vores fine toppe er sponseret

Hvis du er træt af at være overvægtig og gerne vil have bugt med de ekstra kilo én gang for alle, bør du overveje at hoppe med på hendes nyeste projekt; “Lose Big Stay Fit Vægttab Challenge” som du kan læse meget mere om på Facebook HER. Prisen er helt nede på 1000 kr for 3 måneder, hvor Kira følger dig og dit vægttab.

I slutningen af forløbet kåres den vinder, der via sin fedtprocent kan fremvise det største vægttab. 1. præmien er 5000 kr. Enten har du altså vundet en pænt stor præmie (og tabt dig de ønskede kilo) eller også har du “bare” fået tabt dig. 

Måske kender du nogen, der skal have et kærligt link til udfordringen?

Vil du læse om nogle seje kvinder, der har tabt sig rigtig mange kilo? Dyk ned i mine interviews om “Hemmeligheden bag vægttab” med blandt andet Mette fra getfitinspiration, Camille Maja, Mette Edlund og Camilla Veideland (som har haft Kira som kostvejleder og træner).

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Jeg er virkelig fan af din holdning Anna, det var der mange der kunne lære noget af! Fx “jeg har lige stillet op til NC (1 gang!), så nu er jeg coach”, aaarg vel?! Eller folk på instagram som laver kostprogrammer uden nogen forudsætninger eller uddannelse bag sig.
  Detsværre er der ikke mange der kan gennemskue det, og det er virkelig ærgerligt! Jeg er dog meget opmærksom på, hvem jeg vælger at arbejde med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for de pæne ord Mette 🙂 Jeg ser det også som et stort problem, der potentielt kan føre til nogle skader med sig hos dem, der køber programmer af folk som reelt ikke ved hvad de snakker om. Hvor er det dejligt at høre, at du er opmærksom på hvem der rådgiver dig i din kost og træning, det er sgu vigtigt! God fredag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Træning i stuen (og en rabatkode!)