Glutenfri halloween tærte med græskar (repost!)

Københavns bedste brunch!

Jeg elsker brunch! Det er simpelthen den absolut hyggeligste måde at bruge en weekend ude sammen med kæresten, familien eller veninderne. Men jeg har høje krav til den brunch, som vi skal nyde sammen. Der skal for det første være kræset om råvarerne, da jeg ikke gider betale for kedelig mad af dårlig kvalitet. Dernæst skal der være noget at vælge imellem, og allerhelst skal der være buffet, så man selv kan sammensætte netop sin egen yndlingstallerken. Der er ikke noget være en sukkersød sirup klistret på laks. Pænt nej tak.

Indlægget er sponseret af Sult

I hjertet af København, nær Kongens Have, ligger Restaurant Sult. Jeg har tidligere nydt deres brunch af flere omgange, og har også anbefalet den her på bloggen. Derfor var jeg ikke sen til at takke ja, da de spurgte om de måtte invitere min kæreste og jeg på en omgang brunch.

Udvalget er noget langt ud over det sædvanlige. Sult har alt ligefra salte salater med frisk rødbede og feta, brocoli med quinoa, og til søde pandekager, små wienerbrød og chokolademouse. Du finder både frisk laks, gode oste og de klassiske æg og bacon, som du kan skylle ned med forskellig slags frisk juice og kaffe.

Det bedste ved brunchen, er klart deres øje for detaljer og fokus på valgmuligheder. Der er forskellige slags økologiske boller, brød og rugbrød, men også hele 3 slags glutenfri brød (hvide sesamboller, helt klassiske boller og stenalderbrød), samt laktosefri pålægssalater. Der er også et fint udvalg yoghurt, frugt og ca. 100 slags toppings. Kort sagt; hvordan din mave end opfører sig, kan du blive mæt og glad!

Har du mere plads i maven efter de første runder med mad, hvilket man ALTID har når vi snakker brunch, er der som noget nyt også et overdådigt kagebord, samt hjemmelavet nutella og chokolademouse til dessert. Er maven sart, kan du vælge mellem glutenfri romkugler og chokolademuffins, men ellers kan du gå ombord i 5-6 slags helt almindelig kage.

Jeg valgte en kridhvid (og lun!) sesambolle med rigelige mængder peanutbutter og nutella, samt to romkugler til dessert. Jeg havde ikke en snert af dårlig samvittighed og nød hver en bid! Behøver jeg sige, at jeg nærmest trillede derfra????

Sult ligger på Vognmagergade 8 i indre København. Du må slippe 225 kr for en weekendbrunch, hvilket jeg synes er mere end fair for den kvalitet. Personligt vil jeg hellere betale lidt mere for noget virkelig lækkert, og så spise brunch ude lidt færre gange. Læs mere og book et bord HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Glutenfri halloween tærte med græskar (repost!)