Tips til træning: Gør det, du er dårlig til!

Laks med broccoli mos!

Sund og lækker aftensmad på 20 minutter? Det lyder ret lækkert, ik? Når det så oveni kommet smager så englene synger OG ser fint ud på billeder, så kan det næsten ikke blive bedre… Her kommer min version på let og lækker laks med broccoli mos.

Min veninde og jeg lavede mad sammen for lidt tid siden og besluttede os for at købe frisk, økologisk laks. Kødet var simpelthen så fint i sig selv, at vi valgte at krydre det ganske let med sort peber, citronsaft og lidt salt, men så ellers bare stege det i lidt olivenolie ca. 7 min på hver side. Når laksen er færdig, kan du tilføje tørrede chilliflager og sesamfrø.

Imens laksen hyggede sig, forberedte vi broccolimosen. Den består ganske simpelt af et helt broccolihoved, der koges, og derefter blandes med 2 spsk skyr, saften fra en halv citron, godt med salt og peber, samt 1 fed hvidløg, Voila! Nu finder du bare din stavblender frem, giver den en ordentlig omgang og så har du den lækreste bløde, broccolimos, der smager rigtig dejligt under laksen.

Det er en ret let aftensmad, som også er lowcarb, men rig på de gode fedtstoffer. Du kan derfor med fordel servere lidt kerneknækbrød, en salat, ris eller brød ved siden af. Eller bare gemme lidt plads i maven til et godt glas vin eller en skøn dessert.

Er du blevet vild med laks til aftensmad? Så kan du måske finde mere inspiration til aftensmaden med min opskrift på ovnbagt sesamlaks med frisk quinoa salat eller krydret laks med søde kartofler.  Velbekomme!

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

  • Det lyder lækkert! Jeg har aldrig prøvet at lave broccolimos, men det lyder som om det kan passe godt sammen med masser af retter. Tak for inspiration!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tips til træning: Gør det, du er dårlig til!