I <3 New York!

Om en bar bagdel og en ja-hat!

Nogle gange skal man bare have ja-hatten på og springe ud i ting, som man måske ikke helt er sikker på, at man tør. Jeg er ret vild med at udfordre mig selv, så længe jeg har mig selv og mine egne værdier med undervejs.

Havde du fortalt mig for 2 år siden at jeg ville stå med fuld makeup, vindmaskine i håret og vise en noget nær bar bagdel i en landsdækkende kalender, så havde jeg nok taget din ølflaske fra dig og fået ringet efter en taxa i en helvedes fart. Men nu er det altså sket!

Du kan lige nu få fingrene i den cykelkalender, som jeg fik taget billederne til for et par uger siden. Og hvorfor egentlig ikke? Jeg viser ikke mere hud end jeg ville gøre på stranden og billederne er super flot lavet, så jeg er ganske stolt af resultatet.

Kalenderen er lavet af cykelpartner.dk  og jeg blev betalt for at medvirke i den. Årets 12 måneder prydes med fine billeder af blandt andet mig, Kira Eggers, Rikke Chilli, Rikke Lauersen og Amalie Szigethy. Du finder kalenderen lige HER.

Har du gjort noget for at udfordre dig selv på det sidste?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

I <3 New York!