I <3 New York!

Om en bar bagdel og en ja-hat!

Nogle gange skal man bare have ja-hatten på og springe ud i ting, som man måske ikke helt er sikker på, at man tør. Jeg er ret vild med at udfordre mig selv, så længe jeg har mig selv og mine egne værdier med undervejs.

Havde du fortalt mig for 2 år siden at jeg ville stå med fuld makeup, vindmaskine i håret og vise en noget nær bar bagdel i en landsdækkende kalender, så havde jeg nok taget din ølflaske fra dig og fået ringet efter en taxa i en helvedes fart. Men nu er det altså sket!

Du kan lige nu få fingrene i den cykelkalender, som jeg fik taget billederne til for et par uger siden. Og hvorfor egentlig ikke? Jeg viser ikke mere hud end jeg ville gøre på stranden og billederne er super flot lavet, så jeg er ganske stolt af resultatet.

Kalenderen er lavet af cykelpartner.dk  og jeg blev betalt for at medvirke i den. Årets 12 måneder prydes med fine billeder af blandt andet mig, Kira Eggers, Rikke Chilli, Rikke Lauersen og Amalie Szigethy. Du finder kalenderen lige HER.

Har du gjort noget for at udfordre dig selv på det sidste?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Du ser godt ud, gør du! Respekt til dig Anna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Superfint billede. Kun grund til at være stolt af arbejdet. I er jo nogle dejlige – og ikke mindst naturlige – damer. Tillykke med resultatet, det er fin kalender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for de pæne ord Mette! 🙂 Jeg ville nemlig gerne have et naturligt udtryk i billederne og det synes jeg er ramt meget godt, så det er jeg glad for! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaarj for helvede Anna, hvor ser du pissehamrende godt ud!! Sådan! Hvor er det flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

I <3 New York!