Hvordan bager du sunde kager?

Postkort fra New York!

Jeg tror muligvis, at jeg er født i den forkerte by. I det sekund jeg træder ud på gaden her i New York, føler jeg mig bare hjemme. Jeg elsker livet, stemningen, de mange indtryk og suger det hele til mig det bedste jeg har lært.

I morgen starter den Model United Nations konference, som er årsagen til, at jeg er rejst hertil. Det hele sparkes i gang med en åbningsceremoni i FNs hovedkvarter og derefter går det løs med debatterne i de forskellige komiteer, hvor jeg er så heldig, at jeg skal sidde i Sikkerhedsrådet.

De første to dage i storbyen, er blevet nydt med sightseeing i det dejligste solskin, hvor byen virkelig har vist sig fra sin absolut smukkeste side. Jeg planlægger at skrive et par blogindlæg med tips til sunde spisesteder, gratis oplevelser og andre erfaringer, som jeg gør mig her i løbet af ugen.

For nu vil jeg bare sige tak fordi du læser med og vise lidt stemningsbilleder fra NYC.

Reglen er i øvrigt, hvis ikke du har bemærket det, at man skal have rød læbestift på HVER dag, når man render rundt og hygger sig i New York. Eller var det bare mig, der læste det et sted?

Hvis du snart skal ud at rejse (måske til New York) så har jeg skrevet et lille indlæg om, hvordan du pakker den perfekte håndbagage. Det finder du lige HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvordan bager du sunde kager?