Ord

Sukkerfri chokoladegris!

Jeg er en sukkergris. Jeg ville gerne ikke være det, men det er sådan landet ligger. Jeg ELSKER alt der smager sødt! Til gengæld siger fed og salt mad mig ingenting, og jeg spiser derfor aldrig pizza, chips eller pommes fritter. Hvorfor spise noget, som jeg ikke synes er helt fantastisk lækkert?

Sponseret af ISIS (uden tilsat sukker) – i form af produkter

Det er netop min pointe med dette indlæg. Det behøver ikke være raketvidenskab at finde en balance mellem sund mad, bevægelse og plads til lækkerier. Hvis du mærker efter i dig hvad du allerbedst kan li, så er der ingen grund til at undvære det. Du kan selvsagt ikke spise 10 poser af alt dit yndlingsslik hver dag, en pizza til aftensmad og skylle det ned med cola – hvis du gerne vil holde en stærk og sund krop. Men derfra og så til at undvære eksempelvis sukker for evigt, der er meget langt.

Jeg spiser ind i mellem min absolutte yndlingslast; bland selv slik. Og jeg får meget sjældent dårlig samvittighed, fordi jeg har min basis i orden med kost og træning. Det sker dog ofte, at jeg er lækkersulten i hverdagen og ikke har lyst til et stort sukkerchok. Når det sker, har jeg en masse små “mellem-sunde” alternativer, der er sukkerfri.

Der er mange delte meninger om produkter, der indeholder sødemidler. Personligt ser jeg intet i vejen med at indtage små mængder lækkerier, der er kaloriereducerede og uden tilsat sukker, men som smager meget tæt på den ægte vare. For mig tager det min sukkertrang, jeg bliver glad og tilfreds, og jeg får færre kalorier og udsving i mit blodsukker, end havde jeg indtaget sukkerholdige produkter.

Isis -uden tilsat sukker laver en masse skønne sager og nu har de lanceret nogle vældigt lækre (og farlige!) nyheder. Især deres kakaomandler med lakrids lever virkelig livet farligt hjemme hos mig… Du finder alle ISIS nyhederne og en forhandlerliste lige HER

Andre eksempler på hverdagstreats som er lækre, er lowcarb proteinbarer, dadelkugler eller hjemmelavede sunde kager.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Ord