Københavns bedste brunch!

Sukkerfri Mocca trøfler!

Hvad har du brug for på sådan en skøn mandag? Det skal jeg sige dig… Chokolade og kaffe!

Chokolade er jo noget nær den lækreste spise i verden (det er vist en universel sandhed) og kaffe er nok den foretrukne varme drik for de fleste her på ugens første dag. Opgaverne tårner sig op, din kalender er fyldt og du kunne godt bruge noget at styrke dig på. Hvorfor så ikke kombinere chokolade og kaffe i den absolut to die for; mocca kombination!

Jeg har leget i køkkenet og har trillet nogle virkelig lækre sukkerfri mocca trøfler, hvis jeg selv skal sige det. De er hverken lowcarb eller kaloriefattige, men lavet på nærende og syndigt lækre ingredienser, som ikke indeholder raffineret sukker. Du skal derfor nok ikke spise hele portionen, hvis du tænker meget på vægten, men som en sundere lille eftermiddagssnack eller dessert, er de her mocca trøfler helt perfekte!

Ingredienser sponseret af ISIS og Bodylab. Indeholder affiliatelinks

Opskrift til ca. 15 små mocca kugler

Havregryn blendes til mel og røres sammen med med proteinpulver, kokosmel, kakaopulver og salt. Kør mandlerne igennem blenderen til de også er helt finthakkede og rør sammen med de andre tørre ingredienser. Tilføj chokoladesovs og kaffe, og rør det hele godt sammen. Tilsæt til sidst den hakkede chokolade og lad dejen hvile i køleskabet en times tid. Tril derefter små kugler og pynt dem med toppings. De kan trilles i alverdens toppings, men jeg er personligt mest til den klassiske med kakaopulver og kokosmel.

Er du mere til daddelkugler, men savner du følelsen af de svampede trøfler? Så prøv mine daddelkugler med chokolade og peanutbutter. Det er ren nydelse! Opskriften finder du HER

Og hav så lige en rigtig dejlig mandag!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Københavns bedste brunch!