Det efterspurgte kerneknækbrød! (Glutenfrit)

Træning er ikke min 1. prioritet!

Træning fylder meget i mit liv, men det vil aldrig tage førstepladsen over mine prioriteringer. Må man godt sige det som sundheds/fitnessblogger?

Min hverdag er travl, hvilket jeg har nævnt tidligere på bloggen, og jeg har mange bolde i luften. Vi har allesammen 24 timer i døgnet, men hvordan vi forvalter de timer, er op til os selv.

Mit forløb med Michael Kayser er sponseret til bloggen

(turen til New York har jeg selv betalt)

Træning betyder meget i min hverdag, det giver mig energi til alle de ting jeg gerne vil. For et år siden var træning højere oppe på min liste over prioriteringer. Der er nemlig stor forskel på, hvad formålet med din træning er.

Træner du for at blive stærkere, bedre, strammere – for at kunne træne endnu mere, forme din krop endnu mere? Hatten af! Min fulde respekt til dig! Den form for træning passer bare ikke ind i det liv, jeg helst vil leve.

I disse dage bruger jeg en uge i verdens smukkeste by, New York, på at være en del af en Model United Nations, hvilket er et nørdet, men virkelig fedt koncept. Jeg drømmer nemlig om at arbejde for FN en dag.  Derfor er det lige nu vigtigere for mig at jeg lærer en masse om Jordans holdning til konfliktløsning i Congo, end hvor flad min mave er.

Mine dage bruges i de fedeste lokaler, hvis man er en politisk nørd som jeg, nemlig FNs hovedkvarter. At få lov til at gå rundt i Generalforsamlingen og mærke følelsen af de historiske beslutninger, der er truffet i netop det rum, er fantastisk. Jeg er sammen med 200 studerende fra over 50 forskellige nationaliteter til møder 12 timer om dagen – kun afbrudt af spisepauser, hvor vi finder lækker mad i storbyen.

Jeg træner lige nu 3 gange om ugen. 1 gang om ugen er med min træner, Michael Kayser og 2 gange er alene. Det passer perfekt til min livsstil, at jeg kan træne 3 gange om ugen, svede og bruge min krop, men det tager ikke længere tid, end at jeg godt overskue det.

Måske et upopulært statement i fitnessverden, men ikke desto mindre ærligt; Træning skal give mig energi til alle de ting jeg gerne vil. Det skal ikke tage energi fra de ting, jeg gerne vil!

Find Michael Kayser Facebook hvis du vil have et lagt et hårdt, men realistisk træningsprogram, der passer til dig og dit liv.

   

6 kommentarer

 • Johanne

  Jeg havde virkelig brug for dette indlæg. Jeg er helt enig med dig i, at træning skal give energi til de ting, man gerne vil. Det må ikke dræne en for energi. Jeg træner også selv tre gange om ugen, hvilket er realistisk, rart og giver mig overskud og mere energi. Jeg nyder at træne og ville gerne træne mere, men jeg ved også bare, træningen så ville blive en stressfaktor i stedet for et pusterum.Det er rart, når det bekræftes, man ikke behøver træner næsten hver dag for at få noget ud af det. Du er super inspirerende og jeg ser virkelig op til dig! Jeg håber, du har en god tur til New York.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for de søde ord Johanne! Jeg er rigtig glad for at du kunne bruge mit indlæg 🙂 Jeg mener fuldt og fast, at træning bør være en glæde i hverdagen og ikke en stressfaktor. Det er i hvert fald ikke sundhed for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er du sej med dine FN drømme 😀 !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg tror du har fat i den helt rigtige ende! Det skal være op til den enkelte hvor meget tid man vil bruge på det, alt efter lyst og mål. Selv om jeg træner rigtig meget (5-6 gange om ugen de sidste 3 år), så har jeg også lavet mange andre ting ved siden af såsom studie, arbejde, frivilligt arbejde, feste og være sammen med venner. Min identitet er ikke hende-der-træner, eller sådan ønsker jeg ihvertfald ikke det skal være, jeg er så mange flere ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det lyder som en helt fantastisk balance mellem alle de ting i livet, der giver dig glæde Mette! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Det efterspurgte kerneknækbrød! (Glutenfrit)