Stressfri jul og en vinder

Åh… Tømmermænd!

I går handlede ikke om sundhed. I hvert fald ikke i traditionel forstand. I går handlede om vin og om at fejre, at jeg har skrevet 4 eksamensopgaver på 3 uger. Jeg trængte til et glas (eller 10) rødvin!

Hvert år afholder Københavns Universitet en julegalla for alle, der læser statskundskab. Det er en kærkommen lejlighed til at komme ud af det hyggelige eksamenstøj, få gjort sig selv lidt lækker og fejre, at det nu er juleferie.

Der er noget fantastisk forløsende over at danse til Nik og Jay med en rødvins brandert sammen med en masse rare mennesker. Er det særlig sundt? Næh… Men livet kan leves på mange måder og selvom jeg har stor respekt for atleter, så er den livsstil ikke noget for mig lige nu. Jeg bliver nok hverken tyk eller usund af at danse promillerne glade et par nætter om året. Måske kan det faktisk endda være helt sundt ind mellem?

Mine tømmermænd og jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig juleferie! Min snapchat er anna-warrington, hvis du savner flere slørede og knap så flatterende godmorgen billeder af mine tømmermænd, når de endelig sker.

Jeg har før skrevet lidt om alkohol, både i de perioder hvor jeg har valgt ikke at drikke alkohol og i de perioder, hvor jeg har snuppet drinks. Læs sjove fordele ved ikke at drikke alkohol HER eller læs min holding til den danske alkoholkultur HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Stressfri jul og en vinder