SKAL vi lære noget HVERT år?

Året der gik 2015 #1

Året synger på absolut sidste vers og mine 9 mest delte billeder på Instagram viser et år med både sund mad, bland selv slik, photoshoots i undertøj (af et par omgange), træning og en ny hårfarve. Men hvad er der sket her på bloggen i 2015? Her kommer et tilbageblik af årets første del…

I januar så min hverdag en del anderledes ud end den gør i dag på sundhedsfronten. Jeg var nemlig på diæt og havde en plan om at stille op til en fitnesskonkurrence på et tidspunkt. Jeg var overbevist om, at hvis jeg bare fulgte nogle gode kost og træningsplaner, så ville min tidligere smerteplagede krop da sagtens kunne stå og skinne på en scene med spændte muskler og en centimeter tyk spray tan. Det viste sig senere, at jeg tog fejl. Men dengang, for snart et år, siden skrev jeg et indlæg om at planlægge min dag ud fra træning. Det indlæg kan du læse HER. Du kan også læse om en dag i min på min diæt lige HER

I februar bagte jeg verdens bedste sunde romkugler og snakkede om at have en sundere cheatday fra diæten og så var jeg super stolt af mit nye samarbejde med Hummel – det er jeg i øvrigt stadig! Jeg var også for første gang med til et photoshoot, hvor min gamle træner og jeg fik taget fitnessbilleder. Det var grænse overskridende og virkelig sjovt!

I marts øvede jeg mig i at lære at tage nej-hatten på som en del af Mental Topform forløbet, som jeg var en del af. Jeg lavede den perfekte proteingrød og delte 10 sjove ting om mig selv HER. Marts var også måneden hvor jeg valgte at slutte min diæt og vælge drømmen om bikinifitness fra. Ikke et let valg dengang, men set i bakspejlet har jeg ingen kvaler haft siden. Min prioritet er at passe på min krop, ikke nedbryde den.

April blev måneden hvor jeg bad alt selvhad om at skride og øvede mig at hvile mere i mig selv og min krop som den nu engang så ud. Jeg delte nemlig en teaser på et photoshoot som involverede helt almindelige sunde og stærke damer – i undertøj. I april skrev jeg også et personligt indlæg om min genoptræning og en mere eller mindre seriøs liste med grunde til, at jeg aldrig kommer til at leve lowcarb. Havregrød var flere punkter på listen!

I maj skrev jeg et personligt indlæg om at arbejde med og ikke imod sin krop. Det er en svær balance, som jeg stadig arbejder på. Jeg bagte også utrolig meget kage og snakkede både om hverdagskage og helligdagskage og weekendkage. Jeg skrev også et kritisk indlæg med titlen “op i røven med burde” i kølvandet på det, efter min mening, super fine photoshoot som jeg var en del af med formålet om, at nuancere mediebilledet af den trænede kvindekrop. I den forbindelse brølede jeg også noget i indlægget med spørgsmålet om en str. 36 virkelig kan kaldes småtyk?  Husk; du kan sagtens være fit uden sixpack!

I juni sørgede jeg for at den sixpack ikke er en realitet ved at lave en drøn lækker sukkerfri isdessert og jeg stillede også spørgsmålet hvor vigtige dine deller i virkeligheden er. Juni var en hård måned for mig personligt, da mine tidligere så samarbejdsvillige smerter, begyndte at give mig store problemer i hverdagen igen med smerter. Èn måde at tackle det svære på, blev mindfulness. Det skrev jeg lidt om HER. Jeg blev tekstforfatter og nægtede at lade smerterne definere hverken mig eller min hverdag og fortsatte med at leve det liv jeg elsker med træning, blogging, søde veninder, mit studie og frivillige arbejde.

Tak fordi du læser med!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

SKAL vi lære noget HVERT år?