Vinder af 3. adventsgiveaway!

Årets rejser 2015 (og økonomiske prioritinger)

Jeg bruger mine penge på oplevelser og erfaringer. Mine møbler er fra IKEA og mit tøj er få, men gode køb suppleret med second hand og high street køb på tilbud.

I det forgange år 2015 er jeg blevet beriget en hel del med gode minder i min mentale rygsæk. Jeg mangler stadig et nyt spisebord, men det er i min verden skide ligegyldigt, når jeg kan tænke tilbage på en solrig frokost i Bryant Park med Manhattens frokosttrafik i baggrunden.

Det er vidt forskelligt hvordan man vælger at prioritere sin økonomi.  Jeg tror, det er meget vigtigt at respektere andres måder at prioritere på, Vil du bruge alle dine penge på kosttilskud, medlemsskab til 4 fitnesscentre og træningstøj? Super, bare du hygger dig med dig. Vil du omvendt bruge hele din løn på skumfiduser? Jamen, be my guest. Økonomi kan generelt hurtigt få folk op af stolene og det er simpelthen så ærgerligt. Der findes ikke nogen “rigtig” prioritering!

Nå, jeg vil egentlig ikke ævle mere om økonomi, men i stedet fortælle om mine rejser det sidste år.

I februar rejse jeg til London for at deltage i min første internationale Model United Nations konference. I den forbindelse skrev jeg et anderledes indlæg om mit studie og det at være lidt nørdet. Det er egentlig lidt spøjst at bruge en forlænget weekend på at spille et politisk rollespil, men det var nu meget sjovt at agere diplomat fra et lille land som Belize. Det kan du læse HER og du kan læse mere om hvad jeg egentlig rendte rundt og fik at spise i mit indlæg om en dag i mad i London HER

Knap en måned efter, i begyndelsen af foråret, hoppede jeg igen ombord på et fly. Denne gang gik turen til Paris med en veninde og formålet med turen var udelukkende fornøjelse. Vi brugte en forlænget weekend på at gå de stemningsfyldte franske gader tynde, drikke god kaffe og tage turistagtige selfies foran alt med historisk signifikans. Vejret var køligt og regnfyldt, men jeg fik alligevel klemt en lille (læs: pænt stor) og lækker is ned på toppen af smukke Sacre Coeur. Læs om en dag i mad i Paris lige HER

Og ja, så var jeg jo i New York her i november måned, hvilket jeg vist efterhånden har nævnt en hel del gange. Men det er kun fordi byen har en helt særlig plads i mit hjerte og turen betød meget for mig. Og hvem ved… Måske ses vi snart igen?

Skal du selv ud at rejse? Læs mine tips til at pakke den perfekte håndbagage lige HER

   

3 kommentarer

 • Nina

  Hej søde Anna
  Først mht økonomi: er meget enig, man skal lade være med at blande sig i hvad folk vælger at bruge deres penge på! Hos os er det nogle gange kedelige praktiske ting pengene bliver brugt på (fordi vi er nød til det) andre gane er nyt lækkert møbel men et planlagt (over længere tid) møbel fordi vi elsker fornyelse af vores hjem! 2016 står på anderledes prioritering .. Dog skal fer lige købes nyt tv til ungerne fordi deres er for gammelt til at kunne tage digitale kanaler Derudover står den på weekend i London i marts, weekend i Madrid i april og weekendtur i Berlin i september… Derudover planlægger vi måske en vinertur men nu må vi se hvor langt pengepungen strækker sig. 2015 var der en tur til
  London, en dejlig tur til Sverige og en campingtur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Hov og Tyrkiet 3 uger

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Nina 🙂 Det er klart at der også skal være plads til de praktiske prioriteringer, ellers hænger hverdagen jo ikke rigtig sammen 🙂 Men det lyder som nogle rigtig hyggelige rejser i har haft i 2015 og jeg er helt sikker på at dig og familien også får gode ture i 2016 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vinder af 3. adventsgiveaway!