Hjemmetræning i juleferien!

Du ved, du skriver en opgave når…

I skrivende stund har jeg netop lagt alle, og jeg mener alle, de håndklæder og viskestykker som jeg ejer helt pænt sammen. Jeg har også ryddet op på min computers skrivebord, sorteret mine gamle feriebilleder og… Kan faktisk ikke komme på flere ting, der bare må og skal ordnes, så jeg må hellere få åbnet det word-dokument igen.

Den her går ud til alle, der sidder med SRP, eksamensopgaver på universitet eller enhver anden skriftlig eksamen.

kugler3

Du ved, du sidder og skriver en opgave når…

 • Du har virkelig svært ved at forberede og indtage helt almindelige måltider. Det bliver på en eller anden måde helt legitimt bare at småsnacke sig igennem hele dagen. Her er jeg selv utrolig skyldig og prøver at få lavet ordenlig mad. Læs en dag i mad under eksamen HER
 • Du nok har to forskellige sokker på…
 • Du hellere vil gøre rent end sætte dig foran computeren
 • Du pr. automatik bare laver en stor knold i dit hår, når du vågner om morgenen.
 • Du kigger på tilbud efter Newscafé
 • Du sandsynligvis sidder og overvejer om ikke dit køleskab trænger til at blive gjort rent…
 • Du hader at det regner, for så er det mindre behageligt at lave en “nødvendig” overspringshandling i form af en gåtur. Frisk luft er jo vigtigt..
 • Du har en snigende hovedpine lige bag dine øjne, fordi du har siddet og stirret på en skærm med lille skrift alt for længe
 • Du anser snacks for noget nær den bedste ven lige pr. Der findes næsten ikke nogen bedre overspringshandling udover at snacke. Læs om sunde snacks HER

madmad

Bliver du meget nervøs op til eksamen? Læs mine 10 gode råd før du skal skrive skriftlige opgaver eller til mundtlig eksamen lige HER.  Og husk… Lige om lidt, så er det altså juleferie!

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Sidder her med nikkende hoved og med en historik, der indenfor det seneste døgn bl.a. involverer (endnu en) rengøring af køleskabet, en spontan omgang skrubben af pander og mere Netflix, end jeg er stolt af. Fik jeg nævnt, at den også står på opskrivning herhjemme? I hvert fald lidt af tiden :sweat_smile: A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, fedt at jeg ikke er den eneste! Det er sjovt som ens hoved lige pludselig kan finde 100 utrolig relevante opgaver, der bare må klares Nu! Altså, før man færdiggør den opgave, som man efterhånden har set sig helt blind på. Hold ud her til sidst og nyd din juleferie bagefter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ meget mig disse dage, hvor jeg sidder og skriver på en 7. semester eksamen – ufatteligt, at jeg endnu ikke har lært det endnu! 😀
  Jeg har bl.a. været en tur på Sunset – fordi det tager jo slet ikke lige så længe at lave mad selv, som at køre derud, bestille og vente på, at de laver maden og derefter køre hjem for at spise 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, jeg kender følelsen Sus! Jeg synes også, at jeg burde havde lært det efterhånden, men åbenbart ikke. Det må være charmen ved det, skal vi ikke blive enige om det? 😉 Held og lykke med din opgave!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hjemmetræning i juleferien!